Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Mozes mi o tom nieco blizsie napisat , dikZoidberg37 píše: Je tu ešte možnosť si nakonfigurovať ovládač od grafickej karty a ten pixel proste vypnúť.y/quote]
JRD píše:Podobných diskuzí je zde na fóru spousta se spoustou různých rad.
Když už se nechceš připojit k některé dříve založené tak zkus zřídit hlasování komu některý z prográmků nebo postupů pomohl.
Já to vzdal asi po půl roce s UDPixel 2.2.o/quote]
prolite píše:Zoidberg37 píše: Je tu ešte možnosť si nakonfigurovať ovládač od grafickej karty a ten pixel proste vypnúť.y/quote] Mozes mi o tom nieco blizsie napisat , dik
Pytlík píše:Samozřejmě, že to jde. Stačí na to běžný a všeobecně známý program Memoryserviceman 1.4.5.8, který má každý své cti dbalý ITman ve své sbírce programů kvůli opravím jednotlivých buněk RAM. Potřebuje však speciální spouštění (s parametrem "LCDrepairPronto" - psáno bez úvozovek, se zachováním malých a velkých písmen). Program se nechá běžet 14.32 min, ne více a ne méně. Méně je totiž neúčinné a při delším běhu hrozí zničení pixelu.
Pytlík píše:Samozřejmě, že to jde. Stačí na to běžný a všeobecně známý program Memoryserviceman 1.4.5.8, který má každý své cti dbalý ITman ve své sbírce programů kvůli opravím jednotlivých buněk RAM. Potřebuje však speciální spouštění (s parametrem "LCDrepairPronto" - psáno bez úvozovek, se zachováním malých a velkých písmen). Program se nechá běžet 14.32 min, ne více a ne méně. Méně je totiž neúčinné a při delším běhu hrozí zničení pixelu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků