Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2007 17:47
od crocjirka
urcite zatim zustat u xp..protoze vista jsou zatim kupovatelna beta :D..fakt moc nedodelane..

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2007 17:48
od e-Jirka
Zalezi na TV karte, ale vetsina slusnych vyrobcu HW uz ma k dispozici ovladace pro Vistu, takze myslim ze s TV kartou problemy mit nebudes. Zcela souhlasim s nazorem, ze pokud to bude novy pocitac a nepouzivas zadny specificky software, ktery by mel problemy s kompatibilitou, urcite bych sel do visty. Jinak co se tyka verze, zalezi na tom, na co chces ten pocitac pouzivat.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2007 17:56
od Mira
Danny02:
Před koupí Visty bych doporučoval přečíst si třeba tuto diskuzi: Co vas najviac stve na Viste?

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2007 18:12
od drnoha
Nooo, kupovat jako nový systém XPčka už je trochu neperspektivní. Je to koupě 5 let staré SW, u kterého se už bude jen a jen omezovat podpora a prodej.

A s DX10 bych si opravdu hlavu nelámal. Prostě v systému bude a až koupíš DX10 grafiku, tak nemusíš nic řešit a můžeš to rovnou využít. Takhle bys musel za dejme tomu rok, řešit koupě Visty.

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 6. 2007 18:21
od Mr.Gentleman
Možná ti může dát odpověď tenhle můj článek...

http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=491123#491123

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 05:26
od RandoMMeR
mno podla mna ludia chcu ist na visty kvoli krasnemu aeru
okej, normalni uzivatelia sa pokochaju krasov ale tu si mozsete uzit aj na xp-cku, ktore je podla mna stabilnejsie, nezere tolko pamete, a mne ako vyznavacovi pocitacov ktore musia mat pusteny browser, napalovat cd, pocuvat hudbu a popripade hrat MMORPG v okienku je vista nanic. iba viacej starosti s novym systemom.

btw. to zmenenie xp na aero style je tu : http://www.crystalxp.net/news/en181-vis ... -pack.html

gl

Re: WIN VISTA nebo zůstat při XP ???

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 06:58
od TheTOM_SK
Danny02 píše:Toť otázka...budu kupovat nový a komp a tak bych chtěl poradit.d/quote]

V prvom rade si zisti na strankach vyrobcov hardwaru, ci maju ovladace pre Vistu 64-bit.
Predpokladam, ze budes kupovat 64-bit, lebo 32-bit sa neoplati rovnako ako sa neoplati XP.
Kedze kupujes novy PC, tak OEM verzia ta vyjde lacnejsie, ale Home Premium by ti mala stacit.
A nenechaj sa odradit tvrdeniami, ze Vista je len Aero, Vista je stabilita, bezpecnost, jednoduchost.
Je pravda, ze ma problem s kompatibilitou softwaru, takze si zisti, ci tam je ten tvoj- aplikacie a hry.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:24
od Danny02
Jo, ale ja vistu nebudu kupovat, tak ani bych nekupoval XP do noveho PC. :D XP mam doma a Vistu mi sezene kamos, ale ted nevim ci je dobra 64bit nebo 32bit??? Jak budu nmit procak 65bit tak si mam dat 64bit Vistu?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:28
od Danny02
Jo takova drobnost..muzu mit ultimate verzi, samozrejme CZ :D

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:29
od RandoMMeR
mno ty si asi nejaky special ked budes nat 65bit procak :)
ale asi si myslel 64bit
ale ako tu uz pisali rozdiel medzzi 32 a 64 je len asi 3% vykonu

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:30
od TheTOM_SK
64-bit je neporovnatelne bezpecnejsia, ale je treba zohnat 64-bit ovladace, co moze byt problem.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:48
od Pade
RandoMMeR píše:ale ako tu uz pisali rozdiel medzzi 32 a 64 je len asi 3% vykonu


:o tak málo? určite? :(

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:48
od Danny02
Jo no 65bit :shock: se stane :D

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:49
od Danny02
Aj nekde jsem cetl ze na 64bit potrebujes 4GB RAM??? :(

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 6. 2007 18:50
od TheTOM_SK
64-bit podporuje viac ako 4GB RAM na rozdiel od 32-bit, ktora podporuje asi 3,5 GB RAM. Ale je pravda, ze pre 64-bit je lepsie mat trosku viac RAM, ale to aj pre celu Vistu, takze no problem. :)