Stránka 11 z 17

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 2. 2008 10:53
od RB_Wariorr
ja som mal podobny problem ako CeCo no nie s RTM ale s RC2 kedy sa mi to kuslo asi v 2/3 a to este len pri rozbalovani archivov uspesny som bol s tou instalaciou len raz kedy mi to dobehlo aj s kompletnymi restartami. potom sa mi to uz viac nepodarilo a tiez mi to hodilo daku chybu konkretne 0x8007000D a nikde o nej ziadna zmienka a v odkaze na ktory som klikol boli cca 3 kb z ktorych som sa dopracoval len ku jednemu. tak som dalej nepatral. momentalne uz mam zmienovany SP1 presne tyzden a zatial bez problemu :D

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 2. 2008 13:18
od CeCo
ravenman:
Praveze to robim presne tak ako to mam - najprv hack a potom cez windows update.

C

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 13:02
od 6205
Ako je to s integraciou SP1??? Torrenty su plne integrovanych ISO suborov ci uz okolo 2.8GB alebo multilang 4.3GB a pod...

Niekde som cital, ze integracia SP1 do Visty jednoducho nieje mozna a ze sucastne isa su nejak nestandardne robene... (WFT?)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 13:25
od Vlasta W.
Už to v tomto vlákně je...

Je možná, je potřeba nainstalovat, aktualizovat a zpětně vypálit instalační image.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 17:41
od digiking
nejlepsi na tomto vlakne je ten titulek - tak snad zajtra vyjde :)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 2. 2008 15:45
od Wayne
Tak ten balíček SP1 jsem měl instalovaný od 8.2. Několik dní to pracovalo korektně, ale poslední tři dny jsme zpozoroval náhlé zhoršení chodu systému. Neuvěřitelně se začal sekat kurzor. Myslel jsem, že je to myší, ale trhání se projevovalo na dalších pěti kusech. Další problém nastal při vložení flashdisku. Pro flashdisky s kapacitou 128MB, 1GB prostě nejde Vista ovladač. Takže nemůžu přenášet data.
Balíček SP1 jsem odinstaloval a vše jde opět tak jak má.

Nemáte také někdo tyto problémy?

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 00:49
od Sislik
prave ted mi ENG Vista nabidla SP1 na stazeni z Windows Update, tak jsem na to zvedavej :)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 01:17
od alighieri
Pouzil si ty metodu kluca v registroch? kedy?

Funguje to vobec este, ked uz bol vista sp1 beta program oficialne uzavrety?

Mne to sp1 po pridani kluca neponuka. Tie tri prerequisites uz mam nainstalovane (-uspesne. stihol som to este predtym, nez MS stiahol KB937287 kvoli porucham pocas aktualizacie). Mazal som Datastorage (povedal by som, ze to nema moc vyznam), dokonca aj Nokia PC Suite som odinstaloval. (pravdepodobne obsahuje ovladace blokujuce instalaciu SP1, bolo to potrebne davat prec uz pocas betatestu).

UPDATE: Dnes zacal MS distribuovat SP1 pre OEM 64-bit systemy aj bez potreby registry patchu. Netrvalo to vsak dlho, kvoli mnozstvu hlasenych problemov po update cez WU sa rozhodol distribuciu cez tento kanal docasne uplne zastavit. zdroj: http://gizmodo.com/359082/windows-vista-sp1-update-pulled-by-microsoft-+-updated

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 08:50
od Sislik
nn, kdybych upravoval registry, tak to sem nebudu psat, to by nebyla zadna novinka :)

precetl jsem si ten odkaz a zatim se zda, ze SP1 je OK, asi jsem mel stesti :)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 09:12
od tombas
Po týdnu práce s SP1 zatím žádný větší problém. Dříve zmiňované nekorektní chování ovladače grafické karty odstranila nová verze CCC 8.2.
Musel jsem odinstalovat TuneUp Utilities 2008, protože se choval divně a začalo mi praskat ve zvuku + nějaké artefakty v obraze.
Po odinstalaci je zase vše OK.

Jen by mě ještě zajímalo, jestli po vydání oficiální verze SP1 bude nutné tuto RC (RTM) odinstalovat a stáhnout novou, nebo to bude fungovat stejně jak ofiko SP1?
A pokud jde o pravidelné aktualizace, tak se mi nabízí pouze pro Defender, tak předpokládám, že řada bezpečnostních záplat, které doposud vycházejí na WU samostatně, už je obsažena v balíku SP1.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 12:09
od alighieri
Sislik píše:nn, kdybych upravoval registry, tak to sem nebudu psat, to by nebyla zadna novinka :)

Aku jazykovu verziu mas?

Viem, ze instalator obsahuje vsetkych 36 jazykov, len ci to zatial podla nich nefiltruju na WU...

tombas píše:Jen by mě ještě zajímalo, jestli po vydání oficiální verze SP1 bude nutné tuto RC (RTM) odinstalovat a stáhnout novou, nebo to bude fungovat stejně jak ofiko SP1?
f/quote]


MS na windowsvistablog-u povedal, ze RTM verzia je na bit rovnaka s tou, ktora sa bude distribuovat po oficialnom uvolneni. Nemenili vobec nic, ani v instalatore.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 12:32
od ravenman
len je otazne ci budu vychadzaj nadalej bezp.aktualizace na Vista SP1 , coz pochybujem ked ma vynst az za zopar mesiacov

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 14:21
od tombas
To mě netrápí, pokud to bude opravdu nutné, tak věřím tomu, že MS vydá záplatu i pro SP. Jelikož je ale SP teprve na několika málo tisícovkách PC, zase tak velké bezpečnostní riziko pro něj nehrozí, pokud se tedy opravdu jedná o přepracované jádro.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 16:44
od Sislik
alighieri píše:Aku jazykovu verziu mas?

anglickou - pisu to v tom prispevku ze vcerejska a mimo jiny to mam i v podpisu :)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 2. 2008 17:44
od martin_o5
A hle... začal semestr a narazil jsem na jednu docela podstatnou změnu :lol:
S SP1 mi ve Vistách začal v Dev-C++ fungovat kompilátor C :wink: