Stránka 17 z 17

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 3. 2008 00:53
od killswitch
Blue_L píše:Mam Vistu Ultimate 64bit CZ - mozem update od Raziel-CZ FTPcka bez obav pouzit ? :) Ma ho niekto na CZ 64bit viste uz aplikovany?


mam, vse jede bez problemu :)

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 3. 2008 07:56
od Blue_L
Super dik! Dnes to vyskusam sa to dotahalo konecne :)

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2008 09:43
od niio
co nove vlastne priniesol PS1 do Visty, alebo co sa zmenilo???

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2008 10:11
od Big Muscle
niio: nic čeho by sis všimnul ;-)

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2008 18:47
od flash
Nainstaloval jsem SP1 CZ na Vista Business a v okně "Systém" se mi začalo ukazovat, že mám 8 GB RAM (což nemám :) ). Napadá někoho proč?

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 4. 2008 19:15
od Candy
Nainstaloval jsem SP1 a na druhém PC, se kterým sdílím internet, se najednou nejde spojit. Na tom druhém počítači je XP Pro a hlásí chybu, že je omezené nebo žádné připojení. Na mám PC (Vista Home SP1) vypadá, že funguje vše normálně, ale jakmile kliknu na Diagnózu Místního připojení, tak se mi zobrazí, že to připojení nemá platnou IP konfiguraci, a nepomůže restart a nic. Netušíte, čím to je?

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2008 13:55
od El Aldio
flash píše:Nainstaloval jsem SP1 CZ na Vista Business a v okně "Systém" se mi začalo ukazovat, že mám 8 GB RAM (což nemám :) ). Napadá někoho proč?


To nevím, zkus si ohodnotit PC a třeba se to změní, protože jak tak koukám, tak si to zatím neudělal. Každopádně si sem uploadnul tvůj serial key na Vistu! :D

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2008 15:51
od Nyny
Neni uz nekde ke stazeni instalcka Windows Vista obsahujici Service Pack, myslim CZ verzi?

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2008 18:06
od niio
A nezabudajte, ze SP1 zrusi aktivovanu nelegalnu kopiu Visty.Budete mat 30dni na aktivaciu, pricom povodne cracky uz nefunguju. Plati to pre Paradox crack a Timelock crack

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 4. 2008 12:43
od flash
El Aldio píše:
flash píše:Nainstaloval jsem SP1 CZ na Vista Business a v okně "Systém" se mi začalo ukazovat, že mám 8 GB RAM (což nemám :) ). Napadá někoho proč?


To nevím, zkus si ohodnotit PC a třeba se to změní, protože jak tak koukám, tak si to zatím neudělal. Každopádně si sem uploadnul tvůj serial key na Vistu! :D


Díky za info, asi jsem nějak ujel, když jsem ten obrázek zveřejňoval :)

Re: Windows Vista Service Pack 1

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 4. 2008 13:16
od mapacz
flash píše:To nevím, zkus si ohodnotit PC a třeba se to změní, protože jak tak koukám, tak si to zatím neudělal.


To nemusí být pravda:
viewtopic.php?f=956&t=1030352