Stránka 1 z 1

System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2008 19:25
od mifia
Zdravim
Chcem sa spytat ... v system volume information mam tak 12 GB ... viem ako sa tam dostat a odstranit to , lenze ake probôemy to potom moze sposobit , a ako sa daju potom vypnut tie funkcie ( a ktore su to ) aby sa mi znova nevytvralai tie subory

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2008 19:29
od ravenman
kludne to odstran a vypni nic tym nepokazis to obsahuje subory z obnovy systemu ak nevyuzivas tak kludne to vypni a odstran

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2008 11:21
od mifia
ale naco presne sa to vyuziva ... a co to mam vypnut ...

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2008 15:15
od JRD
Vymazat složku bodů obnovení
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=64046

Smazat system volume information?
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=5774

System Volume Information - 10 GB?
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=123282

System Volume Information - co je to za zlosku?
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=51893

Zákaz vytváření složek "System Volume Information"
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=106019

Odstranenie system volume information
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=43804

ako vymaza? : System Volume Information
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=26904

Ako vymazat body obnovenia systemu?
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=123726

System Volume Information
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=102164

System Volume Information
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=35962

System volume information - co to je?
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=26267

atd.
________________________________________
Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2008 15:25
od Milanr1
Nic nemaž ručně.
Připadají v úvahu tyto možnosti.
1) Vypnout automatické zálohování na konkrétním disku; pak můžeš vytvářet body obnovy ručně v okamžiku, kdy je OS bezpečně funkční a pak vždy před jakoukoliv instalací; to je ideální volba pro pokročilé uživatele.
2) Nebo nastavit méně rezervovaného místa. Použitelné minimum je 1 GB.
Pro Restore Points (body obnovy) je standardně rezervováno 15 % celkové kapacity konkrétního logického disku, na kterém je automatické zálohování povoleno.
Viz:
Advanced Sytem Properties - karta System Protection.
Z toho vyplývá, že nemáš optimalizovaný OS, protože 15% volného místa by mělo být na systémovém HDD vždy.
Zkontroluj, zda sis nezapomněl přesunout dokumenty, poštu, tempy, cache, swapfile atd. na jiné logické disky.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2008 17:52
od mifia
Mohol by mi niekto napisat aky je presne ten prikaz do prikazoveho riadku na vistu , aby som si zmensil to odkladacie miesto na 3 GB

Ale presne ako to tam mam napisat

DIk

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2008 17:57
od brazda.l
Kód: Vybrat vše
vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /MaxSize=3GB

Re: System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2015 11:25
od tomil2002
Nejrychlejší způsob jak vyprázdnit složku system volume information je stáhnout si a vypálit live CD třeba Ubuntu s něj nabotovat počítač a potom se dá přistoupit na disk v Windows a mazat cokoli , všechny složky jdou vidět nic není skryto a system volume information je tuším hned v "c" viditelný. Přes tohle live cd jsem už smazal docela hodně věcí které nešly jinak odstranit .Já používám live Ubuntu 14-04 mimochodem je super i na procházení internetu a nejen . Není nutná instalace live cd na tohle stačí , nic se s ničím v počítači nestane .

Re: System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2015 11:53
od Abox
Proc takove zverstvo..? Vypnout body obnovy, pripadne prevzit vlastnictvi a smazat ti nic nerika..?

Re: System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2015 12:06
od oooooooooo
livka bezne pouzivam tomille ale ne na triviality ale na havarie a uz vubec ne ubuntu,je mrte lepsich servisnich live usb bezicich na linuxu.btw k tomu nejrychlejsi..co myslis kdo bude rychlejsi ja s prikazem nebo volba stahnout,vypalit,bootnout a konat ?nic nez prikaz totiz netreba

Re: System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 8. 2015 13:08
od Milanr1
Čuňárna:
tomil2002 píše: Ubuntu s něj nabotovat počítač a potom se dá přistoupit na disk v Windows a mazat cokoli

Abox:
oooooooooo:
Zamáčknul jsem slzu: ještě někdo to umí:
oooooooooo píše:nic nez prikaz totiz netreba

Děkuji oběma.

Re: System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 9. 2015 10:57
od tomil2002
:D , ano , výše uvedené jsem taky používal , ten příkaz jinak z hlavy nevím tak bych jej musel hledat . Taky vím že se dá omezit velikost i jinak , ale prostě když už čas od času to livko mám spuštěné , udělám pořádek a je to .Spíš mě zaráží už ta skutečnost že "W" mi nedovolí si tohle spravovat normálně regulérně , třeba i mazat s upozorněním o co přijdu ... . Takže , rychle a efektivní to je. Mimochodem svého času jsem měl nějaké složky na ext.disku které již byly prázdné a ani za nic nešly prostě smazat. Oprávnění atd. , ano vím vše jsem prošel a nešlo to. Nakonec jsem to taky řešil přes to live cd a už to šlo :).

-- 10. 9. 2015 12:04 --

Jinak tady je regulérní řešení , ale taky zdlouhavé . Mě moje livko vyhovuje . :)
https://www.youtube.com/watch?v=TjtvinInks4

Re: System volume information

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 9. 2015 16:04
od mople71
Pokud máš potřebu hrát si na necromancera, doporučuji silně modovaný Skyrim, tam se můžeš vyřádit velmi dostatečně... ;)

LOCK.