Stránka 1 z 1

Integracia SP1 prb(CAB z EXE)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2008 17:55
od shifty2
ako prosim CAB subor z EXE toti z Sp1 mam ako exe a chcem ho integrovat rovno do instalacie cize potrebujem cab :(

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2008 18:29
od Vlasta W.
SP1 do Visty nejde slipstreamnout tak, jako šel do XP. Je potřeba upravit instalační image.

Pište tak, aby to mělo hlavu a patu.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2008 18:46
od shifty2
mam vLite a tam je moznost integracie hotfixov ale povoli vlozit iba *.cab a *.msu ....

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2008 19:11
od Wikan
vLite neumi integrovat SP.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2008 19:18
od bass
preco neskusis toto: mne to islo v pohode:

Spuťte SP1_rcr2RK.cmd a následně se již můžete těšit na SP1 RC2 = RTM přímo na Microsoft Update.

Pokud se SP1 RC2 = RTM nebude instalovat, restartujte počítač a zkuste po restartu nechat ručně vyhledat aktualizace. Pokud ani to nepomůže, zastavte službu Windows Update, smažte adresář C:\windows\softwaredistribution (předtím si jej odzálohujte!) a službu restartujte.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2008 00:09
od Vlasta W.
Asi proto, že chce slipstreamnout SP1 na instalační DVD, ne ho nainstalovat :roll:

SP1 nejde slipstreamnout, protože aktualizuje i servisní vrstvy, které by právě přímý slipstream do instalačního WIM image prováděly. Pro získání WIM image s integrovaným SP1 je zjednodušeně potřeba nainstalovat Windows Vista RTM, aktualizovat jej SP1, vyčistit (sysprepnout) a vypálit zpět na DVD.

Postup lze najít třeba v příručce k Windows Automated Installation Kit (http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en).

WAIK mimochodem je na to potřeba - a to v aktuální verzi (http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en)