Stránka 3 z 9

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 18:28
od ChristianoErwen
neviete prosím vás, kedy bude dostupný SP1 pre Windows Vista SK? to je jedno či cez Windows Update, alebo cez domovskú stránku microsoftu. Prosím poraďte
Ďakujem

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 18:48
od X-Brace
Tak sakra bude to přes to Win Update nebo ne!!! Už mě to pěkně točí :-/

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 18:50
od PetrKR
lukies píše:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746

docela vtipný je, že na té stránce je velkým tučným písmem napsaný, že pokud aktualizuju jeden počítač, mám to udělat přes windows update a tento odkaz a když na to člověk klikne nic se nestane, respektive tvrdí že můj systém je aktuální :-]

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 18:51
od Thomas123
PetrKR píše:
lukies píše:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746

docela vtipný je, že na té stránce je velkým tučným písmem napsaný, že pokud aktualizuju jeden počítač, mám to udělat přes windows update a tento odkaz a když na to člověk klikne nic se nestane, respektive tvrdí že můj systém je aktuální :-]


No to se mi také líbí

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:03
od Yalk
ChristianoErwen píše:neviete prosím vás, kedy bude dostupný SP1 pre Windows Vista SK? to je jedno či cez Windows Update, alebo cez domovskú stránku microsoftu. Prosím poraďte
Ďakujem


Staci citat ...

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=sk

Ja to uz mam uspesne nainstalovane, mam Vista Home premium 64bit SK a vsetko fici jak ma.
Trvalo to okolo 40min.

PS: Kopirovanie suborov ide rychlejsie.. :)

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:21
od r.polasek
Tak nainstalováno. Ale žádnou výraznou změnu nepozoruji :(

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:25
od X-Brace
Na Win Update stále nic.

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:32
od buraccio
právě jsem kliknul na WU a objevil se tam!! :shock:

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:33
od RiMr
Je to tady!
Win update nabízí: Celkem: 1 důležitá aktualizace, 120,0 MB - 856,5 MB.
Tak jdu na to...

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:35
od christian
Mně se tam už objevil SP1 (32bit Vista česká)

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:37
od X-Brace
Mě teda ne :shock:
Prostě to nechápu, furt nic

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:44
od skyso
Uz ked sme pri tej slovencine.
Da sa na eng verziu nainstalovat svk?
Ak ano, kde stiahnem svk pack?

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:50
od X-Brace
Sakra co s tim je

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:51
od Thomas123
Tak už mi to ten WU nabídl - 19:02, už 50 minut mi to stahuje 66 MB, za tu dobu bych měl i těch 550. :-)

Mno uvidíme, jak to bude vypadat.

Re: Kde je SP1 pro Vistu ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2008 19:51
od martin_o5
Chvíli počkej...mě se aktualizace nabídla také až teď.