Stránka 1 z 1

Rezim spanku a vypnuti displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 6. 2008 16:57
od melipa
Zdravim,...

mam NTB s Vistama, a pokud visty prejdou do rezimu spanku, kterej zase zrusim tlacitkem 'power', a normalne nastartuju PC, tak uz se mi nerozne display, a nespravim to ani tlacitkem FN+ s regulaci jasu. Visty se mi dostali poprve do ruky, tak mozna jenom nevim, jak mam nastartovat ten vyplej displej...

Muzu to restartovat a zapinat a vypinat, jak chci, ale nerozjedu to...

Re: Rezim spanku a vypnuti displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 6. 2008 17:49
od melipa
nikdo neporadi? donesl jsme to do prodejny, a chlapik to tam zapnul, a displej samozrejme jede, technici zeprej na tom zadnou zavadu nenasli, a pak si to odnesu domu, chvili displej jede, ale pak ho sklopim, a uz ho po rezimu spanku nezapnu. (dostanu se na plochu, muzu ho hybernovat, zapinat ci vypinat rezim spanku, jak chci, restartovat ci vypint, ale displej uz nerozjedu)

diky za rady

Re: Rezim spanku a vypnuti displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 6. 2008 18:13
od Mareen
Co myslis tim "dostanu se na plochu"? Ten display se vubec nerozsviti? Pocitac normalne funguje, ale neni nic videt?
U notebooku s tim nekdy byvaj problemy. Ja mam treba ntb s XP a kdyz se dostane do uspornyho rezimu a zaroven je napajen ze site, tak uz ho neprobudim, ale kdyz jede na baterky, tak je vsechno v pohode.

Re: Rezim spanku a vypnuti displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 6. 2008 18:21
od melipa
Mareen píše:Co myslis tim "dostanu se na plochu"? Ten display se vubec nerozsviti? Pocitac normalne funguje, ale neni nic videt?
U notebooku s tim nekdy byvaj problemy. Ja mam treba ntb s XP a kdyz se dostane do uspornyho rezimu a zaroven je napajen ze site, tak uz ho neprobudim, ale kdyz jede na baterky, tak je vsechno v pohode.


Displej funguje, ale jako by nebyl podsvicenej, jako by mel jas stazenej na 0%. Muzu se normalne pohybovat po plose, do ovladacich panelu atd, ale jde videt hrozne spatne, a musim ho natacet proti svetlu. Stalo se mi to, kdyz jsem pocitac uvedl do uspornyho rezimu, a pak ho nastartoval 'power', a displej od te doby nefunguje...

Pocitac jsem nekolikrat restartoval, vypinal, znovu uvadel do rezimu spanku, a displej se nerozjede ani, kdyz jednu na baterku, ani kdyz jedu na napajeni ze site... nevite nekdo, co s tim je??

Re: Rezim spanku a vypnuti displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 6. 2008 19:22
od Mareen
Zkousel jsi nastavovat jas v ovladacich panelech misto tech klavesovych zkratek?

Pouzit ikonu baterky vedle hodin nebo neco takovyhohle:
Control Panel -> Mobile PC -> Power Options -> Change Plan Settings

Re: Rezim spanku a vypnuti displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 6. 2008 22:11
od melipa
Mareen píše:Zkousel jsi nastavovat jas v ovladacich panelech misto tech klavesovych zkratek?

Pouzit ikonu baterky vedle hodin nebo neco takovyhohle:
Control Panel -> Mobile PC -> Power Options -> Change Plan Settings


jo, nastavil jsem ten jas pri baterce i pri napajeni ze site na maximum, ale je to porad stejny

Zitra to donesu ukazat do prodejny, tak jsem zvedavej, co me na to reknou, jenom se modlim, abych to tam klasicky nedonesl, a ono by to fungovalo, jak se mi to stalo uz dneska..