Stránka 1 z 2

Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 7. 2008 22:56
od sumo--
zdravim, mam Vista Home edition a mam problem s pripojovanim na internet. mam wifi router. problem je v tom, ze mi dost casto po nastartovani win, nepripoji sa mi na internet (neprideli mi ani adresu). V ovladacih paneloch\Asus Wlan Card settings musim musim zapnut polozku Radio State na On (neviem preco mi to vypina). nedeje sa to stale, ale dost casto.

poradte pls..

vdaka

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 7. 2008 23:20
od djadja

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 7. 2008 23:36
od sumo--
In this registry path, click the (GUID) subkey that corresponds to the network adapter that is connected to the network.

ako zistim ktory to je?

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2008 00:06
od sumo--
hm.. gak som to dal do toho kluca, kde som mal IP sietovkz co sa pripajam na net. po tom ako som to tam vpisal, vyzera ze net uz ide,zatial :).. ale neako mi zblbol FireFox. skusim ho preinstalovat. hadam pomoze

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2008 00:20
od sumo--
hm.. tak ten net este stale blbne.ked mam pusteny net, tak obcas vzpadava (odpoji, pripoji, odpoji.. atd.. potom je xvilu pripojene a zas).ako keby sa nemohol pripojit.

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2008 12:13
od Milanr1
To už je zase zcela jiný problém:
1) rušení signálu; odstraň zdroj rušení; to může být cokoliv, od mikrovlnky po TV;
2) nekvalitní router; vyměň;
3) nekvalitní připojení; reklamuj u ISP.

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2008 22:37
od sumo--
mame tu tri notebooky a dva idu bez problemov. problem je len s tym jednym. takze rusenie signalu by som vylucil. dnes som sa dozvedel ze to robilo aj ked bol nainstalovany winXP. takze problem bude bud v notasy alebo routri...

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2008 22:39
od Milanr1
V tom případě reklamuj příslušný NB.

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2008 23:01
od sumo--
hmm... to je az take vazne... :(

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2008 23:04
od Milanr1
Jak jsi dopadl s reklamací?

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 7. 2008 22:32
od sumo--
zatial nieako. ten notas je mimo slovenska a je kupovany na slovensku. takze to bude xvilu trvat kym sa da reklamovat..

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 7. 2008 17:00
od sumo--
tak na XP sa vraj bud nedalo pripojit k sieti, alebo dalo. ked sa ale pripojilo, tak net siel uz stale. nevypadoval ako teraz. .. Nenapada este niekoho nieco, cim by to mohlo byt??

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 7. 2008 22:19
od sumo--
takze som prave zistil, ze to nie je Vista, ale XP a ma nainstalovane VistaMizer...omg.. si pripadam ako amater, ze som sa na to nekukol skor 8-S , takze skuism zalozit Theard na v XP..

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2008 09:03
od l.balda
mám podobný problém,koupil jsem nový PC s Vista premiun a také mi nefunguje net přez wi-fi ale na starém pc s XP jde nevíte někdo polopatě co to je IP a všechno ostatní jsem přepsal správně ale hlásí že kabel není pripojen díky L,Balda :-)

Re: Problem s WIFI

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2008 11:13
od Milanr1
sumo--:
cmd
winver
l.balda:
Nastavení sítě už tu bylo mnohokrát, hledej!
Viz např.:
viewtopic.php?f=956&t=1042405