Stránka 1 z 1

Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 8. 2008 07:47
od stando
Pouzivam vistu ultimate 64 bit mam startsiu tv kartu ASUS TV FM Card 7135 ktoru my vista pohode nasla. Soft k tej karte pouzivam Dscaler 4.1.17 ide vsetko v pohode az na to ked vypnem dscaler tak stale pocujem zvuk tv pozadi tak to musim vypnut v manualne v ovladacich paneloch.
Skusal som rozne ovladace k zvukovke a nastavenia dscalera ale nic nepomaha .Neviete ako by sa to dalo vyriesit ?

Este podotknem ze na win xp ide vsetko v poriadku tento problem som mal aj na viste 32 bit ked som mal nainstalovane ovladace k zvukovke urcene pre vistu 32 ale ked som ich preinstaloval ovladacmy pre xp tento problem zmizol
Zvukovka je soundmax na doske M2r32-MVP

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 21:36
od THeBaNDiT
mam presne tu istu dosku (M2R32-MVP), a tiez pouzivam DSCALER 4.1.17 a takisto na Vistach Ultimate 64bit... akurat ze moj TV TUNER je LifeView Fly 2000, ale to asi nie je dolezite...

V DCSALERI mam v nastaveniach audio-mixera odskrtnute (resp. nezaskrtnute) "Use the System's Mixer" a hlasitost ovladam cez hlavnu hlasitost Windowsu... a ziaden problem.

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 21:54
od stando
A ked vypnes Dscaler vypne sa ti aj zvuk tv ?

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 22:09
od THeBaNDiT
ano, bez problemov...

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 22:13
od stando
Hmm mozem ta poprosit o screen nastavenia zvuku v dscalery a ake ovladace pouzivas .

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 22:25
od THeBaNDiT
sak prave ze nemam ziadne nastavenia, lebo ak tu prvu moznost odskrtnes (nezaskrtnes), tak zvysok je sivy, nemozes nic menit, vid obr.1... proste DSCALER v tomto pripade hlasitost zvuku neovlada (mute sa tlacidlom M ovladat da, aj stereo/mono a pod.), hlasitost si nastavujem cez hlavnu hlasitost Windowsu...

Obrázek


ovladac zvukovky uz neviem, ci mam z webu ASUSu, alebo od Microsoftu cez aktualizacie, vidi sa mi, ze asi najnovsia verzia z webu ASUSu, mam takuto verziu (vid obr.2)

Obrázek

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 22:45
od stando
No mam to nastavene presne ako ty dokonca mam rovnake ovladace ale po vypnuti Dscalera stale pocujem zvuk tv :(

Re: Dscaler problem zo zvukom

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 8. 2008 22:57
od THeBaNDiT
tak potom to asi predsalen bude tym, ze mas iny TV TUNER... skoda, viac Ti poradit neviem... snad niekto iny.