Stránka 1 z 1

Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 7. 2015 13:33
od freem1
Ahojte.
Prosim Vas mam takyto problem...chcem aby sa mi zobrazovali subory v jednom priecinku podla nazvu a boli zobrazene ako dlazdice a v druhom priecinku podla datumu upravy a zobrazene ako podrobnosti. Nastavit to viem, ale ked zavriem to okno tak potom to musim nastavit zase, ako keby si to nezapamatalo a ja to musim stale dokola nastavovat....Dakujem velmi pekne za pomoc.
Mam to nastavene takto:
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... 23dcc32228
Mam Windows Vista.
Proste vzdy si v priecinku nastavim ako to chcem mat zobrazene, potom napr. zavriem ten priecinok a ked ho otvorim, tak to mam zobrazene uplne inac ako som si to nastavil. Kde je potom problem?

Dakujem velmi pekne za kazdu radu.

Re: Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 7. 2015 14:12
od Milanr1
Nástroje -> Možnosti -> Zobrazení -> Pamatovat nastavení zobrazení každé složky -> OK

Re: Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2015 05:11
od freem1
Vsak som pisal hore, ze to mam takto nastavene a aj tak mi to zobrazuje ako chce.

Re: Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2015 05:16
od Milanr1
Poškozený OS.
Instaloval jsi nějaký „čistič“|tweak typu CCleaner, Adv. System Care apod.?

Re: Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2015 05:59
od Juwa2
Zkus
sfc /scannow

Re: Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2015 06:07
od freem1
Ale mne toto nastavenie "Nástroje -> Možnosti -> Zobrazení -> Pamatovat nastavení zobrazení každé složky -> OK" potvrdit ide. Tak to mam aj nastavene. Ale potom, ked si to v priecinku nastavim ako to chcem mat zobrazene, potom napr. zavriem ten priecinok a ked ho otvorim, tak to mam zobrazene uplne inac ako som si to nastavil.
Nic take som neinstaloval.

Re: Zobrazovanie priecinku

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 7. 2015 08:08
od mople71
  • Stáhněte si OTM: http://www.geekstogo.com/forum/files/fi ... s-move-it/
  • Uložte na Plochu, pravým tlačítkem jej otevřete jako Správce.
  • Do levého volného textového pole vložte následující skript:
    Kód: Vybrat vše
    :processes
    explorer.exe

    :commands
    [Emptytemp]
    [Emptyflash]
    [Emptyjava]
    [Purity]
    [start explorer]
  • Klikněte na MoveIt!, program provede požadované kroky a poté PC restartuje.

Následně zkus nastavení změnit dle libosti. Pomohlo?