Stránka 1 z 1

Win Vista a kodeky

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2007 03:13
od Bery II.
Jaky pouzivate kodeky ve Vistach? Ja sem nainstaloval nejnovejsi Fddshow a filmy mi nefunguji.. naspodku je prouzek a obraz celkove blika :( nevite co s tim?

K-Lite Mega Codec Pack

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2007 03:56
od petmal
Ja pouzivam K-Lite_Mega_Codec_Pack a vzdy mi to naprosto stacilo. Nepotrebuju instalovat zadne jine kodeky ani RealPlayer nebo QuickTime protoze to vsechno prehraju v prilozenem WMP Classic...

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2007 08:52
od TheTOM_SK
Taky mam ve Viste K-Lite_Mega_Codec_Pack a v MPC mi jde prehrat vsechno.
WMP neumi prehrat ani avi, nejdriv si musel stahnout kodek, aby to vubec spustil.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2007 10:48
od kecinzer
Fddshow a všechno jede bez problémů.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2007 11:05
od Pafo
kecinzer píše:Fddshow a všechno jede bez problémů.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2007 14:09
od Bery II.
Zkusim ten K-Lite_Mega_Codec_Pack. Diky ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2007 18:57
od Ondrassek
HELP!! Nejdou mi přehrávat ve Vistách některé divx. Systém to jaksi "zakazuje" jedině kde mi to jde je Divx Player (http://www.divx.com), ale ten zas neumi titulky.. doporučte nějaký. dík

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2007 19:31
od Lolita
Ano samostatne kodeky sou kvalitnejsi nez ffdshow (psal sem o tom na svym blogu), ale co ffdshow funguje taky bezproblemu, staci zaregistrovat jedno ax a jde vsechno a furt je to o neco lepsi nez dementni kodekpacky.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2007 20:00
od JRD
Je to stále dokola to samé bez ohledu na verzi Windows. Toto forum je toho již přesyceno.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2007 20:02
od Lolita
No i kdyz treba titulky stoji v ffdshow zaprd.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 2. 2007 17:03
od Bery II.
VYRESENO
Staci pouzit nejnovejsi verzi ffdshow. Mam otestovanou verzi ffdshow_rev885_20070205_clsid. Ty predchozi nejak blbnuly.