512 MB Ram na Vistu nestačí (je to hrozne pomalé) a XP šlape svižne.
A nechcelo sa mi vyhadzovať peniaze za ďaľšiu pamäť!
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
dadasfx píše:Muzes byt konkretnejsi proc si sel z5 na XP? Ja totiz potrebuju preinstalovat win a mam nastole XP i Vistu 64 i 86 Jeste par dnu se k tomu budu asi presvetcovat abych se do toho pustil tak mam cas si to rozmyslet.
Big Muscle píše:Vista = XP + Superfetch + několik věcí, co můžu mít v XP taky + několik věcí, které v XP mít nemůžu, ale ve Vistě stejně nefungují tak, jak by měli + nižší výkon.
Puchino píše:Big Muscle píše:Vista = XP + Superfetch + několik věcí, co můžu mít v XP taky + několik věcí, které v XP mít nemůžu, ale ve Vistě stejně nefungují tak, jak by měli + nižší výkon.
A kde spada UAC? XP to nie je. Superfetch (optimalizacia pamate) to takisto nie je. Nie je to ani vec ktoru mozete mat na XP. Zaroven to nie je vec ktoru sice na XP nemozete mat ale na takisto neplati ze by nefungovala vo Viste. Nizsi vykon to takisto nie je. Mam dojem ze ste zabudol par veci ktore Vista ma a su celkom zaujimave. Toto je iba priklad. Mne UAC pride ako zaujimave aj ked pre niekoho je to prilis otravne (to vsak nema nic spolocne s nefunkcnostou, prave naopak je to fukncne az prilis). Pre ineho to vsak moze znamenat podstatne vyssiu bezpecnost.
Michal.Maniak píše:Mě na Vistě neštve vůbec nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků