Stránka 1 z 2

Windows Vista, po startu ztmavne obrazovka

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 18:53
od tomas.blbe
dobrej, am windows vvista a stla se mi zla vec. kdyz si zapinam pc, tak kdyz mi najizdi windows, tak mi ztmavne obrazovka. je normlne on, ale ztmavne. nevite cim to je. pisu vam tu polopate, protoze vzdy zapnu monitor a on se zase po 2 sekundach vypne a tak ho musim znova vypnout a zapnout

//christian: upraven název threadu. Prostudujte si, prosím, Tipy, jak napsat správný titulek :evil: :evil: :evil: :evil:

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 18:57
od Nargon
Je chyba v monitoru nebo v pocitaci?

Kdyz se to vypne, tak vetsinou nejake ovladaci tlacitka, na monitoru zobrazi nejake moznosti nastaveni. Takze se zobrazi?

A nebo treba jinej OS, jestli s tim to pujde.

Mozna nejaka "super ochrana" visty proti nelegalnim kopiim. A musim rici, celkem dobra :)

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:01
od tomas.blbe
to je vriti, on se mi nevypne on ztmavne, ale sviti zelene

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:08
od Sislik
nenastavil nejaky rozliseni/frekvenci, kterou monitor nezvladne?

co nouzovej rezim?
nabehne to tam OK?
pokud ano, odinstaloval bych komplet drivery na grafarnu a rebootnul do normalniho rezimu a tam je znova naintalova

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:10
od tomas.blbe
bohuzel nenabehne, jeste sem uvazoval jestli nemam vira

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:12
od Nargon
A co vlastne mas za monitor?
CRT? LCD? vyrobce? typ?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:15
od tomas.blbe
lcd fujitsu siemens ale typ uz si nevzpomenu, a neco s A90 myslim. 19 palcu

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:31
od tomas.blbe
ja to nechapu, dal sem prispusobit a nastaveni zobrazeni a nic vic a uz to jede

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 5. 2007 19:32
od r34ktor
Jestli to máš propojeno přes DVI, tak ho zkus přehodit na D-Sub.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 08:12
od vladimir
Jak už se ptal Nargon, funguje na monitoru menu?

Jestli kontrolka svítí zeleně a nefunguje menu, je chyba v monitoru.

Pokud alespoň menu funguje, je chyba v PC.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 08:26
od Wirtual
nemas k PC pripojeny treba blouetooth? Se stejnym problemem sem se setkal, kdyz byl v PC strceny bluetooth, nainstalovany obsluzny program pro mobilni telefon a pri zapinani PC byl v blizkosti mobil se zapnutym bluetooth... Misto najeti plochy win, cela cerna obrazovka, ale signal z PC do LCD sel...

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 08:26
od attrey
Ja by som tiez odporucal vymenit DVI kabel za analogovy D-Sub. Kolega sa snazil prejst z D-Sub na DVI a mal rovnaky problem aj pri uz zapnutych windows. Za skusku to urcite stoji ;-)
Druha moznost je este nastavit uplne najnizsie rozlisenie, ci sa nechyti, aj ked neviem ako, ked nenastartujes korektne windows.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 10:29
od tomas.blbe
ja mam prave normalni analog. menu funguje. dnes mi to udelalo to same a nefungovalo ani najeti do nastaveni zobrazeni, az kdyz sem najel na toto forum tak to bylo normalni. nemuze to byt nakym virem? no a nejnizsi rozliseni me taky napadlo a nic.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 13:45
od tomas.blbe
poradi jeste nekdo? zase mi to dela, a to naskocil jen sporic

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 5. 2007 14:52
od rsolarik
Mne to tiez par krat urobila, ale prisiel som na to, ze akonahle vypojim z USBcka USB hub, tak hned nabehne plocha :D... tak som ten Hub proste prestal pouzivat :)