The Shitman píše:Velký jako kráva? No asi máme jiný představy.240x190x13mm se mi nezdá moc. K čemu to je? No pro někoho, kdo má doma stolní PC, nebo MAC, chce něco na cesty a notebook se mu zdá zbytečný. Nebo třeba jako školní pomůcka. Na skripta ideální a mezi přednáškami jedeš na wifi, hraješ hry, koukáš na videa, čteš ebooky a já nevím co ještě.
Macbook je na to moc velký a těžký, na iPhonu to zas není pohodlné. Podle mně Apple nádherně yplnil mezeru na trhu.
Mezera na trhu, ktera je davno vyplnena malymi notebooky co vazi kilogram a umi toho mnohem vice nez tahle srandicka a to za polovinu ceny? A to zfusovanym zarizenim, ktere nic neumi, protoze bylo potreba neco levne rychle dodat, kdyz dosly napady? Tohle bylo od Apple velmi, ale velmi slabe. Proste zvetseny Iphone, ktery nebere ohledy na to, ze takove zarizeni se pouziva jinak nez mobil. Mimochodem presne stejna chyba jako ta co stala miliardy dolaru Microsoft kdyz se pred lety rozhodnul ze pro mobilni telefon staci OS z PDAcka s pridanou telefonni aplikaci.