Teams přes 3 účty

Programy pro práci s textem, tabulkami, prezentacemi

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Libb 17. 8. 2023 10:17

Ahoj, mám následující situaci. Pracuju ve společnosti A, kde mám firemní Teams. Soukromě mám Office 365, kde jsou také Teams na mém soukromém účtu, S. Píšu články pro jinou společnost, která má také Teams (B).
Jde nějak nastavit, abych měl na počítači/mobile Teams přihlášené k účtům A a S, přičemž účet S by komunikoval se společností B? Ideálně, aby byly oba účty aktivní současně aspoň pro příjem.

Aktuálně jsem ve stavu, že když to Teams nakonfigurovaných pro A zkusím přidat S, celé se to rozbilo a neustálo dokola to chce přihlášení do S. A naštěstí stále funguje.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 17. 8. 2023 10:30

Ja mam v Teams dva ucty, problem je ale v tom, ze kdyz mam aktivni jeden ucet, tak na druhem jsem offline a kdyz mi na ten druhy nekdo napise, tak vyskoci kratka notifikace, kterou ne vzdy zaregistruji a pak mi az po nejake dobe prijde email, ze mi nekdo psal.

Nevim jestli to je tim prepinanim nebo nevypinanim PC, jen uspavanim, ale po nejake dobe se mi Teams dostane do stavu, kdy se vse tvari funkcni, ale prestanou chodit i zpravy z toho uctu, na ktery jsem prihlaseny, ani se mi nikdo nedovola. Restart aplikace to opravi.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 17. 8. 2023 11:49

Jo tak něco podobného už jsem slyšel. Pokud to není obojí online aspoň pro notifikace, trochu to postrádá smysl :(
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod eviljack 17. 8. 2023 12:12

S tím jsme taky bojovali, je to hrozný opruz. Nešlo by to obejít tak, že bys měl jeden účet přihlášený přes aplikaci a druhý přes web? Je to sice trochu na palici, ale fungovat by to mělo.
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T
eviljack
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 17. 8. 2023 13:17

To není úplně řešení.
Na PC se mně podařilo to nějak rozjet, ale na mobilu (Android) to nejde na ten soukromý účet přihlásit, ať dělám, co dělám
Libb
Junior