od cosmicboy 6. 1. 2025 17:09
Nastal u mě následující problém: Tabulka vytvořená v Excelu 2019 se mi krásně zobrazí na celou A4, funguje tisk PDF apod. Pokud ale soubor pošlu kolegovi, tak se mu tabulka na A4 nevejde, cca. 5 řádků se hodí na další list. Strašně dloouho jsme přemýšleli a nakonec jsem přišel na to, že když dám ZOBRAZENÍ a ROZLOŽENÍ STRÁNKY, tak já mezi záhlavím (které ale není vyplněno) a první buňkou nemám absolutně žádné odsazení (mezeru - prostě je ta tabulka pro záhlaví přímo nalepena na mou tabulku), kdežto kolegovi to mezi záhlavím a tabulkou dělá mezeru - odsazení. Oba počítače mají W10, Office 2019. Jen můj počítač je starší DELL 14,1", kolega má zánovní HP s 16". Zkušebně jsme to ještě zkusili na jiném počítači s 16" a též se to rozhodí... Mohl bych poprosit o radu, kde je zakopaný pes, jak tohle řádkování (resp. odsazení) zrušit, aby byla tabulka kompatibilně zobrazována? Ještě doplním, že další kolega s notebookem 15,6" má vše OK jako já, ale jeho počítač je již také starší... Začínám mít podezření, jestli není nějaký "problém" v HW? Jak si jinak vysvětlit, že tabulka vytvořená a otevřená v identickém Excelu 2019 se na starších počítačích zobrazuje dle představ, ale na novějších je rozhozená?
Naposledy upravil
cosmicboy dne 6. 1. 2025 17:28, celkově upraveno 1