Stránka 1 z 1

Možná chyba v Office 2007

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 13:34
od ahorek
Stala se mi jedna zajímavá věc, v Microsoft Office07 Beta2 jsem si nechal vytisknout dokument a vytisknul se správně, a potom jsem si nechal vytisknout ještě jednu samostatnou stránku a tam se mi vytiskl jenom text(místo obrázků bílo, ale mezery byly dobře), opakoval jsem to ještě jednou se stejným výsledkem. Že by bug?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 13:43
od JIV
je to mozne, ty pracujes s beta verziou?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 13:49
od infmtk
V Office 2007 Beta 2 jsem mel taky nejake problemy s tiskem, ted jsem nainstaloval Office 2007 Beta 2 Technical Refresh a tisk uz funguje normalne (ted si ale nejsem jisty jestli jsem zkousel uz i obrazky).

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 14:06
od ahorek
JIV: vzhledem k tomu, že jiná verze než beta není, tak ano...
infmtk: Technical Refresh jsem bohužel nezkoušel, protože se mi na 384Kbit lince nechce tahat dalších 3,5GB.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 14:10
od infmtk
No, ten update ma 518MB

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 14:29
od ahorek
Aha, tady na živě psali že to nejde, tak jsem se po tom ani nesháněl..... Zkusím to! :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 16:16
od X__
ahorek: Tak se potom nediv bugům, my co nechcem hazardovat pracujeme v Office 2003, ne že by tam nebyli taky nějaké chyby :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 17:51
od Mira
Souhlasím s: X, na co přecházet na takový nepovedený šit jako je Office07? Je nepřehledný jak prase a zbytečně složitý. Nevím, proč Microsoft přešel na tak podělaný a nepřehledný dizajn. Já teda zůstanu u Office 2003, protože bych si na tu hrůzu asi nikdy nezvykl.
Office 2007 je prostě šit. Obrázek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2006 20:21
od ahorek
Mira: No, Microsoft nakonec stejně všechny donutí používat svůj nepovedený šit, takže je to stejně jedno :lol: . Ze začátku se mi zdál taky úplně nepřehledný a některý nabídky jsem pěkně dlouho hledal. Ale když si zvykneš a není to tak těžký, dá se to snýst. Jenom se chci zeptat jestli je pro tebe přehledný IE7 a WMP11, tam bych to taky nazval novým designem by Microsoft.
X: Já jsem na O07 přešel asi před měsícem, předtím jsem měl O03 a bez problémů. Tohle je zatím jediná chyba co se mi stala, takže bych to moc neřešil. Zase tolik cenných a důležitých dat nemám a ještě nikdy se mi nestalo, že bych o něco přišel, navíc Office to při pádu umí obnovit.
Ale abych pravdu řek, tak se mi zdá, že tohle je v uvozovkách nejlepší beta co microsoft kdy vydal. :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2006 08:45
od Mira
WMP 11 jsem testoval a jeho přehlednost je taky ubohá, ale na to si snad zvyknu. Trochu jsem si ho upravil k obrazu WMP 9 abych tam měl alespoň základní nabídku. IE7 nepoužívám, protože se jen Microsoft opičí po mozille s těmi záložkami, takže jednoznačně Firefox. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2006 18:32
od ahorek
To s tím opičením je sice pravda, ale kde bychom bez něj byli teď? MSDOS? :)