Stránka 1 z 10

WiFi Router D-Link DI-524

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 6. 2007 13:50
od Předseda
Zdravim!
Pánové mám takovej problém. Připojim router tak jak mi radí instalační software, ale pak software zkoumá conectivitu a cca v pulce vyhodí hlášku "Please check the ethernet cable connection from your PC and make sure the router is powered on" a dál se prostě nedostanu.
Ty kabely už mám vočekovaný zleva zprava, zkoušel sem i vyměnit kabely a tak, ale prostě nic. Sem na mrtvym bodě. :cry:
Nenapadá vás čim by to mohlo bejt nebo adresu kde hledat pomoc? Zkoušel sem stránky D-Linku, jesli tam nemaj jinej instalační software, ale maj jen ten co sem dostal k routeru :?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 6. 2007 14:01
od Oops!
Mám ho nějaký pátek a konfigurace vždy bez problémů. Vyprdni se na instalační program a konfiguruj přes webové rozhraní ....stačí zapojit pc k lan routeru a do prohlížeče zadat 192.168.0.1

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 6. 2007 14:03
od metla23
Ja by som sa vyprdol na software ,osobne som nikdy k žiadnemu routeru nepotreboval soft.
Vlez do routera cez IP a nadstav si ho. D-Link by mal mať 192.168.0.1

Pozde ale vzácna zhoda. :-B

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 6. 2007 14:24
od Předseda
Hééj pánové díkes moc! Sice sem uz tu adresu zkoušel, ale nemohl sem se na ni dostat. Nevim proč. Povedlo se to až ted. Díky

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2007 17:44
od mersa
Zdravím,mám stejnej router a naprosto stejný problém,když chci router konfigurovat přes web.rozhraní,chce to po mě uživ.jméno a heslo.Můžete mi poradit,co s tím,jak se k tomu dostat?

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2007 17:54
od Oops!
To máš funglovku ? Tam by nemělo být heslo nebo bude default heslo a to budeš mít napsané v manuálu.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2007 17:58
od mersa
Ano,je to fungl nový,v manuálu je pouze IP:192.168.0.1,uživ.jméno:admin,heslo:......bohužel není uvedeno.Jo jen pro přesnost je to model DI-524UP,který má navíc USB vstup na tiskárnu

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2007 09:34
od vladimir
Tak v tom případě se zkus přihlásit jako admin bez hesla.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 7. 2007 10:22
od mersa
Chlapi,díky všem za ochotu,už jsem to rozchodil,bingo!!!Jen mi nejde tiskárná přes WiFi-v PC ji vydím,vše je OK,ale když dám tisk dokumentu,tak tisk nejde a u ikony tiskárny se napíše chyba.Pokud by mi mohl někdo poradit,budu rád.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 13:38
od barcey
tak vcera jsem si prinesl domu uplne novy D-link DI-524...(mam kabelovku UPC)instalace probehla bez problemu...net jde po kabelu OK, ale kdyz se pripojim pres WIFI a skusim stahnout nejaky vecsi soubor (prohlizeni netu je taky OK) tak se pripojeni samo resetne a zachvili zase nabehne...odskouseno na vice notebookech. Je to na reklamaci, nebo mam neco blbe nastavene???

Dekuji za rady
Zdravim

B.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 11. 2007 19:22
od Liu
Tento router má celkovo slabé wifi, takže je to normálka...

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 11. 2007 19:57
od Předseda
barcey: Taky mám kabelovku od UPC a tohle mi nedělá. Stahuju přes torrenty, ruzně ze serveru. Když se poštěstí tak 800kB/s není problém. Aby se mi sám od sebe restartoval to se mi nestalo ani jednou za toho cca pul roku co ho mám.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 11. 2007 19:59
od Předseda
barcey: faktem ale je, že otci občas net spadne, ale tam bych to viděl na starej ovladač wifi, protože mě net v tu chvili nespadne. Mě wifi drží furt

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 11. 2007 18:00
od Vebloud
Liu píše:Tento router má celkovo slabé wifi, takže je to normálka...a/quote]


Právě ho hodlám koupit, takže bzch to rád viděl něčím podložený, abzch se nespolehl jenom na plácnutí na fóru bey ničeho.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 11. 2007 07:41
od barcey
...tak chyba byla mezi zidli a klavesnici...pak jsem se dostal do nastaveni routeru pres webove rozhrani dle vasich rad, nastavil vsechno znovu a slape jako hodinky bez jedineho preruseni spojeni...naprosta spokojenost!!!

diky

B.