CDMA modem AnyDATA Adu E-100H: chybová hláška

Routery, AP, switche, huby, ethernet

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Najja 30. 11. 2007 21:55

Zdravím... v současné době mám půjčený modem AnyDATA Adu E-100H... zkoušela jsem tedy nakonfigurovat internet (nainstalovala software, ovladače, spustila program,... vše podle návodu), ale mám ten problém, že během připojování a "otevírání portu", mi Windows napíše hlášku "Modem je již používaný, nebo špatně nakonfigurovaný"... neví někdo co se tedy děje? Díky. :wink:

Mimochodem, občas mi to napíše, že "Vzdálený počítač neodpověděl"...

Připojuji screen:
Obrázek
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod angelfury 30. 11. 2007 22:18

Na screenu je videt ze nemas vubec signal, to zpusobuje ze "vzdaleny pocitac neodvedel"
Zkus zkontrolovat ve spravci zarizeni jaky COM port dostal modem prirazen a jestli to souhlasi s nastavenim v softwaru k modemu, heslo prirazene k cislu je citlive na velikost pisma...
angelfury
Junior

Odeslat příspěvekod Najja 1. 12. 2007 22:17

angelfury >> Heslo zadávám i s malými i velkými písmeny. Port vždycky nastavím a zkusím připojit, ale po další vstupu d nastavení se mi tam ukáže jiný port... Nastavuju COM4 (tak je to ve Správci zařízení), ale ukáže se mi pak COM5...

Jinak díky za pomoc.
„Copywriter je prodavač za psacím strojem.“ – Judith Charles
Najja
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mývalice 1. 12. 2007 22:52

Já jsem nikdy k připojení nepoužívala Easy Wireless Net, ale připojení v síťových připojeních v ovládacích panelech. Má to i tu výhodu, že se tam dá ve vlastnostech nastavit, aby při přerušení spojení se spojení vytočilo znova.
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
VIP uživatelka
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků