Stránka 1 z 1

HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2008 23:11
od nastradamus
zdravim,
dnes jsem koupil Asus WL-600G a pripojil podle navodu, sviti kontolka napajeni, ADSl, IP vse zelene. zelene blika i pripojene pc v portu 1. nainstaloval jsem modem z cd. a dalsi krok ma byt prihlaseni na 192.168.1.1 v prohlizeci, to se mi vubec neotevre. nevim ale zda jsem poradne dokoncil instalaci protoze pri EZ setupu mi to vzdy haze hlasku Network conection is not avaiable. vubec nevim co s tim dale :(

Obrázek
Obrázek

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 10. 2008 23:58
od Doomi
ja som to zprevadzkoval bez EZ setup-u. Skus manualne a mas pokoj, ak EZ vyhadzuje nejaku chybu. Resp. ako mas nastaveny comp co sa tyka IP a masky?

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 06:59
od nastradamus
jenze kdyz dam manual tak to taky haze chybne hlaseni. ted jsem nahodou zkusil zapnout stary modem a dal manualni instalaci a zacaly naskakovat procenta a na konci logicky vyskocila hlaska ze nebyl nalezen router. jenze kdyz pripojim Asus 600g tak to hodi chybne hlaseni a nic nejde delat

Obrázek
Obrázek

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 07:00
od nastradamus
IP a masky mam nastaveny automaticky...

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 07:56
od djadja
ASUS WL-600g jsem nedávno nastavoval a ruční nastavení není opravdu nic složitého, je to na pár minut. Resetuj do továrního nastavení - na zadním panelu je resetovací tlačítko, které podržíš asi 10 vteřin. Pak se do menu přihlásíš přes webový prohlížeč, do adresního řádku zadáš http://192.168.1.1/
jméno je admin, heslo admin
Stáhni si manuál v češtině, pokud ho nemáš. Je na stránkách
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
Zadáš
Wireless
AP/Router
WL-600g
ASUS WL-600g user’s manual in Czech

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 08:47
od nastradamus
diky za radu, zkusim to tovarni nastaveni a vecer z domu pisnu jak jsem dopadl :-]

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 19:13
od nastradamus
nejde, nejde, nejde :(
zkusil jsem nastavit IP automaticky, pak jsem zkusil i rucne. misto xxx jsem zkusil asi 10 cisel a nic. zkusil jsem nainstalovat a pres EZ setup to neslo, manualne taky ne, proste to nenajde router.
na routeru sviti stale krome napajeni i ADSl a IP ,linka 1 blikavse zelene.
vubec nevim co by se dalo jeste zkusit, rozbocovac jsem hodil na staly modem a pripojil net a funguje.
nemuze byt problem v tom ze mam nainstalovany jeste porad v PC stary modem well pti 80
0? thx

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 19:35
od nastradamus
jeste jsem narazil na jednu nepresnost, kdyz mam nastavit IP a mask tak v manualu pisou ze se to dela v ovladacich panelech a pak mistni sit. ja tam mam jen sitova pripojeni. viz obrazky nize.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 21:10
od nastradamus
tak jsem to zabalil, zitra modem vymenim za jiny, uz na to nemam nervy :) diky vsem za pomoc

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 21:27
od Gigi
IMHO ti nový nepomůže, neboť to co konfiguruješ, není síťová karta, nýbrž Firewire 1394. Takže mrkni do správce zařízení, zda je správně detekovaná síťovka (asi není), oprav to a pak ti to pojede. Chtít po Firewire adaptéru, aby se připojil k ADSL routeru je trochu odvážné...

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 22:19
od nastradamus
tak konecne uz je asi jasne kde je problem! takze nejspis tam ta sitova karta vubec neni a je treba ji dokoupit :shock: muze mi to nekdo potvrdit? minuly modem jsem mel pripojen pres USB.
Obrázek

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 22:41
od Gigi
No není tam, ale předpokládám, že v PC existuje (nebo kam si zapojil ten kabel z routeru?), neboť v posledních 5ti letech je integrovaná síťovka na každé základní desce. Pravděpodobně nebude zaveden její ovladač a síťovka je skryta pod nerozeznaným zařízením (to je ve správci ten druhý řádek s otazníkem a nápisem další zařízení.) Tak nainstaluj ovladače pro síťovku a pojede to.

Re: HELP nejde zprovoznit Asus WL-600G

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2008 23:59
od nastradamus
Gigi moc dekuji! problem vyresen a net bezi! :tleskani :tleskani :tleskani