Nejde zapnout sí?ová karta

Routery, AP, switche, huby, ethernet

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kyong 29. 5. 2005 20:29

Mám jeden problém. Když chci zapnout síťovku, tak mi to napíše "připojení selhalo". Mám doma 3 počítače propojené přes switch. Celou dobu to jelo, ale v den, kdy jsem nainstaloval ADSL modem mi to přestalo fungovat. Zkoušel jsem to i na notebooku, ale tam síťovka fungovala pořád normálně.
Realtek 8139/810x
DSL modem Sagem Fast 840
Kyong
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 29. 5. 2005 20:37

Ked das prec modem a das to do povodneho stavu tak ti sietovka ide?
Ak nie, odisla ti sietovka. Ja mam na skrini uz 4 odidene sietovky realtek. Uz nikdy realtek :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kyong 29. 5. 2005 20:42

Už jsem ho zkoušel dát pryč a furt to stejné. Zkoušel jsem tu síťovku vyměnit i za jinou z druhého počítače a to stejné. V druhém počítači jede normálně.
Kyong
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 29. 5. 2005 20:45

aha, takze blbne len u teba v pocitaci, ale inde v pohode? hmm.. skus ju normalne v nastaveniach odinstalovat a restartnut, ona sa sana nanovo nainstaluje.. mozno to pomoze.. a samozrejme odstran sietove spojenia a vytvor ich nanovo.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kyong 29. 5. 2005 20:54

Tak jsem to přeinstaloval a funguje to. Nechápu, že mě to nenapadlo. Normálně řeším složitější problémy.

Díky za pomoc.
Kyong
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 29. 5. 2005 20:56

nzc :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kyong 29. 5. 2005 22:59

Tak už se ten problém objevil znovu. Síťovka byla zapnutá, ale zase nešla vypnout. Hlásilo to, že je buď nějaký protokol co nepodporuje technologii plug&play, nebo že je inicializovaný ještě jiným uživatelem. Protokoly ale byly ty co vždycky. Zkusil jsem je přeinstalovat a nic. Síť s ostatníma počítačema šla, ale hry nešli. Když jsem vytvořil hru, tak mě viděli ale opačně ne. Připojit se ke hře taky nešlo. Zkusil jsem teda přes ovladače zakázat síťovku a tam už to šlo. A když ji chci zase povolit, tak to zase píše to co předtím. A potřebuji aby fungovalo všechno a ne jenom něco.
Kyong
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cache 29. 5. 2005 23:03

Uf.. tak este jeden napad, skus ju prehodit do ineho pci slotu..
Ak ani to nepomoze, tak skus s inym compom (kde sla) vymenit..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kyong 29. 5. 2005 23:37

Vyzkoušeno, ale furt to jede jak předtím.
Kyong
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků