Moderátor: Moderátoři Živě.cz
ancak píše:Karlosi, realne ceske koleje nejsou jako americke v Prcickach.
PiranhaGreg píše:Teď jsem ve třeťáku na ČVUT FIT a rozhodně výběru nelituju. Zároveň se občas potkávám i s lidma z MFF UK a ČVUT FEL a z jejich vyprávění mám o těch fakultách celkem pozitivní obrázek.
MFF UK je o dost víc teoretická. Matiku musíš mít fakt rád, pokud bys tam chtěl. Standardně se tam pak učí C++, C# a Java, což si myslím, že je krásnej výběr. Oproti ČVUTu tam pak máš mnohem striktněji nalajnovanej průchod studiem a takovej lidštější přístup od učitelů. Oboje považuju za plus.
ČVUT FEL má oproti ČVUT FIT víc elektriky a míň prográmka. Ale záleží docela na oboru. Celkově je pak FIT fakt hodně zaměřenej na programování ve všem možným, když to na FELu můžeš fušovat do všeho možnýho. Není ale problém zapsat si předmět z jiný fakulty.
mech63 píše:PiranhaGreg píše:Teď jsem ve třeťáku na ČVUT FIT a rozhodně výběru nelituju. Zároveň se občas potkávám i s lidma z MFF UK a ČVUT FEL a z jejich vyprávění mám o těch fakultách celkem pozitivní obrázek.
MFF UK je o dost víc teoretická. Matiku musíš mít fakt rád, pokud bys tam chtěl. Standardně se tam pak učí C++, C# a Java, což si myslím, že je krásnej výběr. Oproti ČVUTu tam pak máš mnohem striktněji nalajnovanej průchod studiem a takovej lidštější přístup od učitelů. Oboje považuju za plus.
ČVUT FEL má oproti ČVUT FIT víc elektriky a míň prográmka. Ale záleží docela na oboru. Celkově je pak FIT fakt hodně zaměřenej na programování ve všem možným, když to na FELu můžeš fušovat do všeho možnýho. Není ale problém zapsat si předmět z jiný fakulty.
Zdravím. Píšete že FEL má více elektriky než FEL. Ale ve studijních plánech je na FITu hned v prvním semestru "Číslicové a analogové obvody", na FELu v prvních 4. semestrech nic podobného není - naopak to vypadá, že jsem tam hlavně programování.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků