Já sem docela vytížený člověk a i když bych si asi dokázal nějak splácat díky fórům a recenzím PC sám, už po 3. jsem využil služby KineCZka. Prostě jednoduchost a rychlý, přátelský přístup se počítá.
Stačí napsat email s částkou a zadáním. Velmi rychle následuje konzultace, upravíme cenu

doladíme komponenty a už to jede. Další konakt je po pár dnech ohledně předání, případně nějakého doladění komponent co nejsou na skladě apod. Přiveze, ozkouší, ukáže uvnitř, předvede testy, popíše co se dělalo a co dělat když něco .. , obdivujeme tichost PC (fakt na něj dáte ucho a neslšíte nic ani v plné zátěži, což se ze začátku zdá jako zbytečnost, ale při večerní práci je to balada), povyprávíme pár vtipů zasmějeme se a je hotovo.
Dřív jsem si počítače stavěl sám, ale pro polovičního laika je to tolik času, že mě to stojí daleko víc peněz a nervů, než si zaplatit odborníka. Navíc mám konzultaci a jistotu kvalitního železa, ze kterého jde maximum a ještě krásně tiché a vše se chladí. Většinou následuje i doladění periferií a rady např. ohledně UPS a to už jen na přátelské úrovni.
Prostě a jednoduše doporučuji pro každého, kdo chce utratit peníze za jistotu kvality, jednoduchost, rychlost velké ulečení práce.