Chtěl bych Vás požádat o radu, protože už jsem fakt zoufalý. Děje se mi s kompem v posledních dnech dost záhadný problém. Náhodně se mi restartuje, třeba 2x-3x denně, tedy za cca 7 hodin. Prostě z ničehonic se restartuje, aniž by zhasla power led na case, bez jakéhokoli následného BSOD, prostě jako bych dal ve Win restart s tím rozdílem, že se řádně nerestartuje, ale utne, zčerná monitor a nabootuje znova. Nenapadá vás čím by to mohlo být? Zatím se to stalo při opravdu nenáročných činnostech, typicky při brouzdání na netu. Zkoušel jsem včera naloadovat defaultní nastavení v BIOSu, aktualizovat ovladače i BIOS na desce a grafárně, ale před pár minutama se to stalo zase. Napadá mě - minulý týden jsem čistil PC, pochopitelně byl odpojený od sítě a všeho (když nepočítám knofl.baterku desce) a vyfoukával jsem to stlačeným vzduchem, a v jeden okamžik se z lahve uvolnil tekutý aerosol přímo do desky, ale ihned se vypařil. Nemůže to způsobovat třeba tohle?
Jinak jde o Asus Sabertooth Z170S, Core i5-6600K, Kingston HyperX Savage 2x8GB DDR4, Samsung SSD EVO850 500GB, Asus GF Dual-GTX 1070, Corsair RMx 650W. Win10 build 17763.134. Teploty OK, dosud žádný OC.
Budu vděčný za tipy, rady, cokoli. Díky