od Radmen 4. 12. 2019 08:58
Mám téměř identický problém.
Mám PC, kde prozatím mám rozšířenou plochu (z důvodu rozdílných rozlišení) na monitor + projektor.
Zvuk jde standardně do repro v monitoru přes 3.5 mm jack a případně do projektoru přes HDMI.
Nedávno jsem objevil možnost toho stereo mixu - zvuk jde tedy jak z monitoru, tak z projektoru, avšak vnáší to tam drobné zpoždění - pokud to jde reálně z monitoru i z projektoru, je tam "ozvěna" - prakticky se ale monitor vždy vypne, když se jde koukat na projektor.
S tím asi nic dalšího nevymyslím, nicméně zvažuji pořízení nového monitoru, do kterého bych posílal zvuk taktéž přes HDMI (případně DisplayPort).
Jak je to se zvukem u výstupů GPU, je to "co monitor, to zvukovka", nebo by v tomto případě šlo duplikovat obraz i se zvukem?
Do projektoru HDMI, do PC možno HDMI nebo DP - vše z jedné GPU, zvukovka na desce by do toho tedy neměla kecat.
Vím, nejlepší by bylo to vyzkoušet, avšak teď momentálně to nijak jednoduše nejde. Otravovat jsem s tím zbytečně nechtěl, ale když se tu zrovna objevilo toto vlákno...