Poděkování KineCZkovi za stavbu PC

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod volkiCZ 14. 2. 2020 12:21

Také se přidávám - jsem další ze spokojených zákazníků KineCZka. Navrhnul, sestavil a vyladil pro mě nový pracovní desktop. Vše proběhlo v pohodě a stroj šlape jak má. Mohu jen doporučit.
volkiCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skot11 17. 2. 2020 18:35

Ahoj,

tímto příspěvkem bych chtěl poděkovat KineCZkovi za jeho pomoc při navrhování a následném sestavaní PC a všemu s tím spojené.

Mnou navrženou LN sestavu (odkaz) upravil k lepšímu tak, aby splňovala všechny podmínky, které jsem si stanovil.

Po vyměně několika emailů jsem PC objednal. KineCZek si vše vyzvedl a PC sestavil. Po stavbě mi odeslal foto PC, abych se mohl kochat a rovnou jsme domluvili termín dodání.

Když ke mě KineCZek přijel a zapojili jsme PC, zavřel okno, aby nás nerušili zvuky z venku. Když jsem PC poprvé spustil, nechtělo se mi popravdě věřit vlastním uším. Nic jsem neslyšel. Pro jistotu jsem přiložil ucho k PC, jestli mě sluch nešálil. Jaká to změna oproti notebooku, kde někdy lopatky od větráku dřeli o šasi. Opravdu jsem skoro čuměl s otevřenou držkou.

Samozřejmě jsem dostal instrukce, jak se o PC starat. V PC mi KineCZek ukázal, na kolik je přetaktovaný procesor, grafika, screeny ze zátěžových testů. Co dělat, když se mi PC "rozese*e" a spoustu dalších věcí, na které si teď nevzpomenu. Během toho všeho jsme samozřejmě kecali a mé dotazy mi byly zodpovězeny.

Pro Vás, kteří se rozhodujete, zda využijete služby sestavení PC někoho zde na fóru, mohu KineCZka jedině doporučit. S jeho službami jsem velice spokojen. Pokud budu v budoucnu řešit upgrade nebo nákup dalšího PC, vím na koho se můžu obrátit.

Díky za vše KineCZku. ;-)
skot11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Padmakara 11. 3. 2020 21:30

Zdravím všechny,
chtěl jsem si nechat poskládat sestavu PC a tak mi kamarád doporučil KineCZka. KineCZek mne zkontaktoval telefonicky ( dostal echo od kamaráda ). Na první kontakt mne velmi mile překvapil kamarádským jednáním. Poté co jsem mu předal info kolik chci do PC investovat, obratem mi poslal návrh sestavy. Osobně těmhle věcem moc nerozumím a tak jsem vložil veškerou důvěru KineCZkovi. Hned po objednání komponentů v TS Bohemii KineCZek věci vyzvedl a pustil se do práce. Hned po pár dnech mne volal, že PC sestava na míru je hotová a kdy mi ji může předat. Domluvili jsme se na termínu a PC mi osobně dovezl z Hradce Králové do Prahy. Pc mi osobně předvedl ( uvnitř vše naprosto dokonale uspořádané ) vyměnil i chlazení a ventilátor na procesoru i grafice zy mnohem lepší než od výrobce a vše i nataktoval jak mi potom sám předvedl i vysvětlil. Pc naprosto bez hluku i při hraní nových her. Zkrátka paráda jak má být. V podstatě jsem PC jen zapojil do sítě, k monitoru a bednám a už jsem mohl jen instalovat hry a pařit.
Hned jak mi dovezl PC jsem mu dal Laptop od přítelkyně, který předělal ze staré pomalé sra..y na srovnatelně výkonný se současnými Laptopy. Oba jsme moc spokojení.

KineCZka mohu jen doporučit, protože tenhle chlapík ví přesně co dělá. Takže velké díky KineCZkovi. Všechny palce nahoru a ještě jednou díky Michale.
Padmakara
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slune.vm 20. 4. 2020 18:17

Taky moc KineCZkovi děkuji za sestavení PC. Je krásné tiché a šlape jako hodinky. Vše v pořádku doručil domů, po telefonu a mailu předem vysvětlil co a jak.
Rád doporučim i dalším :-)
slune.vm
Junior

Odeslat příspěvekod olmek 1. 6. 2020 11:15

:tleskani Zdravím všechny.
Konečně jsem se dostal k tomu abych tady poděkoval KineCzkovi.Dlouho jsem přemýšlel jak se dopracovat k novému počítači.Nakonec jsem se odhodlal napsat tady na fóru moje požadavky a téměř vzápětí se mi také dostalo odpovědi od KineCzka.Napsal jse tedy soukromou zprávu, a pak to všechno začalo.Dostal jsem mailem komplexní nabídku i s vysvětlením proč tohle a ne zase tohle atd.Samozřejmě s tím, že jeho nabídku mohu akceptovat anebo taky ne. A žádný spěch,všechno hezky v klidu.Po pár mailech jsme si vyměnili tlf čísla, načež mi KineCzek zavolal a vše jsme ještě prodiskutovali a doladili.Sestavu jsem objednal u TS Bohemia.Objevil se jenom jeden zádrhel s MB,protože původně objednaná deska již není na trhu(EOL).KineCzek v obchodě zařídil výměnu úplně bez problémů.Osobně převzal komponenty a zkontroloval.Myslím,že to převzal v pondělí a v sobotu jsem měl počítač doma.Osobně ho přivezl z Hradce až do Kladna. Je akorát smůla,že je tady ta "Čínská chřipka" tak předání proběhlo jenom na ulici před domem,kde jsem přebral dvě krabice.Jednu velikou s PC a druhou malou se zbylými nebo vyměněnými součástkami plus literatura.Po vybalení a zapojení kabeláže jsem to spustil. A nic. Že počítač běží jsem zjistil jenom podle toho,ze jsem viděl jak se točí ventilátory ale obraz žádný.Okamžitě jsem u volal, že co se děje a on s klidem,"kam jsi připojil monitor?".Tehdy mi taky docvaklo, že tahle MB nemá integrovanou GK,tak jsem to prohodil a problém byl vyřešen.Když dorazil KineCzek domů,tak mi zavolal a pomocí TeamWieveru mi všechno vysvětlil. Mluvili jsme skoro dvě hodiny.Počítač šlape jak hodinky,tichý,rychlý.Ani nevím že tam vůbec je. Takže teď už jenom instaluji a začínám pařit.
Všem můžu KineCzka vřele doporučit. Odborník na svém místě, který ví co dělá a dělá to velice dobře.Děkuji. :tleskani
Olmek
olmek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mikiska1 2. 6. 2020 19:21

Ahoj,

tak se musím přidat ke šťastným majitelům nového PC od Kina. Po 10,5 letech odešel můj starý PC do věčných lovišť. O víkendu jsem se poradil s Kinem a objednal komponenty. V úterý vše vyzvedl a to měl oser s tím, že nebyly nikde všechny komponenty skladem, takže musel oběhnout CZC, Alzu i Bohemku. Všechno se mnou komunikoval na jedničku, naopak mně bylo líto, že jsem ho musel 2x utnout v práci. Jinak bych se taky moc rád vykecával. V pátek dle domluvy proběhlo předání, nakonec u mě byl Kin skoro 2hodiny, vše ukázal, vysvětlil. Pokecali jsme o všem možném i nemožném. Po prvních pár dnech musím říct, že je fakt vtipné ani neslyšet, že je komp zapnutý a když hrajete na plné detaily, tak je to pecka. Trochu mě Kin naprdnul, že jsem stejnou sestavu mohl mít o 10k levnější, kdybych jí koupil před rokem :D :D, ale to by si člověk nemohl koupit nic.

Takže za mě opravdu 1*, ano někdo by mohl namítat, že služba je "dražší" ale za takovýto servis jsem si prostě rád zaplatil. A upřímně ve výsledku ta cena, když si člověk sečte všechno, co pro zákazníka Kin udělá je vlastně úplně adekvátní.

Takže určitě doporučuji. Navíc po předání ještě ladíme jaký koupit monitor.

Offtopic: Navíc Kin je dle mého skromného úsudku člověk, co to dělá i pro radost a na výsledku je to znát.
Mikiska1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roadtrip 4. 6. 2020 19:08

Ahoj,
Děkuji ještě jednou, touto cestou, KineCZekovi za splnění mých dlouholetých tajných přání (samozřejmě se jedná o návrhy, řešení a stavbu PC). Jeho více než profesionální přístup kombinovaný s až přátelskou upřímností mě dostal od samého počátku. Od napsání žádosti do SZ po předání PC uběhlo 5 dní včetně neděle, tomu říkám rychlost-radost. Neodolal jsem a navymýšlel si další "potřebná" zařízení. Za dalších 5 dní bylo vše vyřízeno k největší spokojenosti celé rodiny (v podstatě jsem teď díky němu za boha ;-) ).
Více takových erudovaných odborníků i v jiných oborech, a na světě by šlo vše tak nějak lehčeji.
Díky KineCZeku :tleskani
roadtrip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lubokubo76 7. 6. 2020 11:23

Aký je rozdiel medzi Kinečkom a Prušakom?
lubokubo76
Junior

Odeslat příspěvekod D1rty 7. 6. 2020 11:59

Kinecka to bavi, robi aj "lacne", zato velmi kvalitne zostavy pre obycajnych ludi.
Prusak to robi hlavne kvoli peniazom a robi drahe, profesionalne a uzko specifikovane zostavy. Nerobi obycajne budget herne zostavy.

Teda takto to vnimam ja.
D1rty
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 7. 6. 2020 20:04

Počkat, počkat, počkat....

Průšak je debil co dělá WOW sestavy a tím to hasne! Vážně by někdo kdo tomu rozumí dál do RAIDu EVO na střih videa? Jakože cože? To je prostě jen o tom nahnat likes na YT a nic víc, jeho sestavy jsou úplně o ničem.

Kin a troufnu si tvrdit, že i já to děláme, protože nás to baví a dáváme domu trošku víc času, jak ostatní. A nějakou tu přidanou hodnotu to má.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 6. 2020 20:06

Jirko 1oo% podpis pod Tebe!
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Manyak00 8. 6. 2020 02:23

prušák je namachrovana drahá prostitutka u něj PC jedine podnikatele nebo velky firmy a i tam neudela cenu ***** jeden a to na tom ma tisice Kine a python jedine
Manyak00
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eici 8. 6. 2020 06:59

Je to jeho biznis, ak by mu to neprinášalo zisk asi by to nerobil. Ak si nájde odberateľov prečo nie. :hm
eici
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 9. 6. 2020 06:09

O tom jak mu jede byznys, bych si dovolil pochybovat. Vzhledem k tomu, kdo mě a kvůli čemu oslovil. No, sice měli dost věci nadiktované, ale Prušák prostě nevěděl a neznal... Jednalo se o rendering nějakých těch filmů a když mu Prušák jako referenci dal tu sestavu s EVO disky, tak se mu vysmál a další debata neměla cenu.

Jeho sestavy jsou pro laiky WOW, ale pro odborníky Meh... Ale ať si každý utratí peníze kde chce a jak chce.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod eici 9. 6. 2020 07:53

OT: Ak by samsung nikdy nevypustil disky EVO svet by bol oveľa krajší. :mrgreen:
Naposledy upravil eici dne 9. 6. 2020 08:05, celkově upraveno 1
eici
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků