od Bendy12 3. 1. 2022 01:15
Zdravím vás. Objednal jsem procesor do staršího notebooku. Mělo to stát včetně zásilkovny 2930kč, ale následující den jsem si objednávku rormyslel a zrušil, což bylo na tomhle eshopu vpořádku. Bylo to začátkem listopadu. Najednou mi po měsíci bez upozornění odeslali zásilku s tím samým procesorem, ale už za vyšší cenu a to za 3430. Ale já jsem procesor objednával za starou cenu, tak kdyby jsem měl o to zájem, tak seriozní prodejce vám to prodá za starou cenu, za kterou jsem to objednal. Tak jsem se koukal a ceny na jejich webu se dosti zvýšili bylo to z webu battery.nabizi.cz píšu to tu aby si dali případní zákazníci na ně pozor. Ptal jsem se prodejce co to je za zásilku a on jen odpověděl, že je to ten procesor a nic víc nekomunikuje. Zásilka přišla těsně před vánoci do zásilkovny, ale zítra se vrací zpět odesílateli. Co si o tomhle jednání myslíte? Co když budou chtít vynaložené peníze za zásilkovnu? Píšou když se jim vrátí zásilka požadují zaplatit 100kč Ale neobjednal jsem to a notebook pro který byl procesor určený už nemám. Děkuji za odpovědˇ