Centrování div

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Zive.cz 8. 4. 2005 11:27

Mám jeden hlavní div, který má vždy stejnou šířku. V něm je celá stránka. Jak zajistím, aby byl div uprostřed plochy prohlížeče při jakémkoliv rozlišení?
Zive.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Skaaaj 10. 4. 2005 12:05

<body>
<div id="page">
.....
</div>
</body>

body {
text-align:center;
}
#page {
width:600px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
text-align:left;
}
Skaaaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jech 12. 4. 2005 17:47

Do #page je ještě nutný přidat position:relative.
jech
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fatman 13. 4. 2005 21:03

Řeším něco podobného na našem intranetu, ale ještě bych potřeboval přijít na to, jak to vycentrovat i svisle. Něco jsem už na netu našel a vyzkoušel, ale nějak jsem se v tom ztratil (resp. vodorovné centrování jsem našel asi 4mi způsoby a to je OK, o svislém např na http://vmalek.murphy.cz/, ale nejde mi to). Jak tedy vycentrovat vodorovně i svisle tabulku o rozměrech 760x400 px? Děkuji za pokud možno polopatické načutnutí, co se týče CSS jsem absolutní začátečník.
fatman
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Skaaaj 14. 4. 2005 01:10

Skaaaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatman 14. 4. 2005 08:23

Skaaaj píše:http://www.jakpsatweb.cz/css/css-vertikalni-centrovani.html to mi funguje bez problemu


Díky moc. Jsem starý slepůň, na jakpsateb.cz jsem koukal a neviděl. :oops:
fatman
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků