Poda a testy přenosové rychlosti!

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Trilobit_CZ 23. 4. 2005 21:23

Myslim, že Fretka a Luck jsou příliš zakomplexovaní. Poda má své chyby ostatně jako každý ISP, nicméně jako jeden z mála providerů své problémy alespoň řeší byť po osobní návštěvě. Prostě nešel bych už jinam. Už jen kvůli pingům a veřejným IP adresám...
Trilobit_CZ
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Cartmann 23. 4. 2005 22:52

se tu hadate jak trubky jeje :-)
Podpis? k čemu podpis?...... k ničemu stejně jako celej svět.
Cartmann
Junior

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 23. 4. 2005 22:52

Dotaz pro pány z Pody: Jaký je průměrný počet přenesených GB na domácího uživatele?
Mám pocit, že já budu snad největší stahovač ze všech klientů od Pody, tak se ptám
BTW: Vadí vám tak vysoké datové přenosy?
(CZ)Mirek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Typhlosion 23. 4. 2005 22:56

Za ty prachy je PODA super, i když má své mouchy
Typhlosion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fretka 23. 4. 2005 23:46

Martin M. píše:hmm... fretka nahradil hlinika, bohužel se debata zvrhává ve flame. Rád Vám pane dotazy ohledně Vašich problémů zodpovím mailem/telefonicky, víte kam se obrátit.

Bohužel teď je lepší věnovat se jiným aktivitám.

Míchala/quote]

Fretka je fretka a hlinik je hlinik,dejme tomu že ho znám a postavím se za něj,a co má být,byl na vás taky sám,on mne však o to nežádal,neví o tom že ho zde hájím,vím jaký je to člověk.Berte nebo nechte ležet!! >:-[]
fretka
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vikt@r 23. 4. 2005 23:50

Vážený pane, asi se budete divit, ale mám to ze své hlavy. Článků na téma TCP/IP je celá řada a vy jste zmiňovaný odkaz určitě nečetl pořádně, nebo mu prostě nerozumíte. Jsem profesionál a to co umím mně živí, takže pokud máte nějaký dotaz k tématu, rád Vám jej zodpovím. Rozhodně se však s Vámi nehodlám držet krok způsobem, kterým jste se do debaty vložil.
Viktor Cigánek
http://www.poda.cz
Naposledy upravil Vikt@r dne 24. 4. 2005 07:56, celkově upraveno 1
Vikt@r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vikt@r 23. 4. 2005 23:58

Bohužel nemáme vypracovanou statistiku přenesených dat pouze pro domáci uživatele. Víme samozřejmě objem dat u všech našich klientů, ale v té figurují i firmy. Co se týká Vašeho datového kanálu, nikdo Vás rozhodně ve stahování omezovat nebude.
Viktor Cigánek
http://www.poda.cz
Vikt@r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nupix 24. 4. 2005 00:46

Kdybych měl říct můj názor na firmu PODA, tak ten je jednoznačný, jde o nejlepšího poskytovatele internetu, kterého znám, doporučuji ho každému, kdo se na mě obrátí s dotazem, jakou firmu si má vybrat jako poskytovatele neomezeného internetu. Firmu PODA znám již mnohem delší dobu, než jsem jejím zákazníkem a rozhodnut pro její služby jsem byl již hodně dlouho dopředu. Byla sice doba kdy jsem na PODU zanevřel z důvodu dlouhých průtahů a zdření při zřizování připojení, ovšem pak jsem svůj názor změnil, protože chyba nebyla na straně PODY, ale MRA (Městská ralitní kancelář), která protahovala udělení povolení k zřízení linky. Další menší spor vznikl při samotném zřizování linky, kdy jsem se nepohodl s techniky, ovšem problém jsem nakonec vyřešil sám druhého dne a vše bylo v pořádku, ještě upozorňuju, že problém nebyl s firmou PODA, ale se samotnými techniky. Přes všechny tyto menší problémy spíše individuálního charakteru, dále považuji firmu PODA za velmi schopnou a jsem jejím hrdým zákazníkem. Ani jednou za dobu skoro ročního využívání jsem neměl jediný neohlášený výpadek. Jsem naprosto spokojen s jejími službami, které jsou ve velmi dobrém poměru k ceně. Z mých známých má 80% pevné připojení k internetu, a velká část z nich taktéž využívají služeb PODA a jsou s nimi více než spokojeni.
Ještě bych rád dodal, že s firmou PODA nemám nic společného, snad kromě toho, že jsem jejím zákazníkem, čímž chci říct, ža z jejího kladného hodnocení nemám žádny prospěch.
nupix
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hlinik 24. 4. 2005 11:28

Pánové od Pody,kecy,dřisty,pisty,zatím jste tady ukázali jen tohle,zvedněte zadky,rád vás přivítám v našem domě na ul.Krestové.Teď končím,musím jít pracovat a dělat co mně živí,na blbé debaty nemám kdy a taky mně už prudí!!!

To fretka and Luck:dík za podporu.
hlinik
Junior

Odeslat příspěvekod nupix 24. 4. 2005 11:36

Tak pracujte, v tom vám nikdo nebrání, vydělávat musí každý. Ovšem, když nemáte čas na blbé debaty, tak proč je zde zakládáte?
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hlinik 24. 4. 2005 12:33

Teď už to je blbá debata,si myslím,pánové od Pody se ze židlí nezvednou(a to byl původní záměr této diskuse o ničem),alespoň tomu nic nenasvědčuje.
hlinik
Junior

Odeslat příspěvekod Frysavsky 24. 4. 2005 15:42

"Vážený" pane Zábranský,
Vaše posměvačné a ubohé začátky mailů typu "Zdravím pane Cigán,pardon,pane Cigánek" či posměvačné tituly typu "mistře" - doslova citováno, svedčí o Vaší inteligenci dostatečně výřečně. Uboze se tu snažíte skrývat Vaše hulvátství jako překlep, ale pane Zábranský PC není psací stroj, tak se Vy "odborníku" zaměřte na studování klávesnice DEL či zpětné šipky, aby se Vám tyto překlepy nestávali. Nemluvě již o Vašich verbálních útocích při telefonování k nám na firmu.
Tady se ze sebe snažíte dělat beránka - postiženého klienta, ale bohužel opak je pravdou.
Co se týče Vašeho podporovatele gmgm, k Vám jen toto pane - přeji Vám, aby jste nikdy neměl klienta typu pan Jiří Zábranský. Jinak se stotožňuji s Vaším názorem. Bohužel, takové všeobecné podmínky vznikají hlavně kvůli hulvátům typu pana Zábranského. Zajímalo by mě, zda-li by jste měl s tolika klienty a tolika přípojnými body čistý štít, to bohužel nemá žádná firma a už vůbec ne v oblasti Wi-Fi spojů, což by jste mohl vědět. Opravdu můžete přísahat, že tento máte? My se, ale snažíme problémy maximálně minimalizovat a proto máme také velice solidní poruchovou podporu, kterou vede pan Cigánek.
Opět k Vám pane Zábranský - od začátku se chováte svými jako hulvát (nejslušnější slovo, které se dá použít). Vaše *****ání a výhružky na naši firmu, už známe všichni, všichni kdož jsme měli službu na pohotovosti. Ujišťuji Vás, že žádný z klientů se nechová jako Vy a s celým zbytkem x tisíc homelinků vycházíme řekl bych velmi slušně, čehož Vy nejste schopen. Popravdě ani bych se nedivil našemu dispečinku, kdyby s Vámi nechtěl komunikovat již pár měsíců po instalaci. Nicméně oni tak činili. Být to čistě na mě, rozloučil bych se s Vámi velmi rychle, naštěstí oni jsou daleko schovívavější a klidnější a Vaším hulvátstvím zcela vycvičeni. Za tuto průpravu Vám děkuji, málokdo dokáže být jako Vy resp. zatím nikdo vyjma Vás. Jste nejznámější osobou z řad našich klientů, ale ne na poli stížností, ale Vašeho sprostého a neurvalého chování.
Vaše služba je plně funkční a funguje dle všeobecných ujednání, které jste si jistě stačil prostudovat než jste jej podapsal. Nepopírám, že jsme měli z počátku problémy s rušením, ale ty byli odstraněny dosti nákladnou technologií a navíc Vám byla poskytnuta nemýlím-li se sleva.
Pokud jste tak nespokojený, máte možnost připojit se i přes jiné firmy, konečně jednu jste dle všeho již testoval. Neustále vyhrožujete odchodem a já Vám sám za sebe říkám pane Zábranský - běžte, běžte ke kvalitnější konkurenci a nevyhrožujte jen!!! Osobně Vám vyprosím i třeba na kolenou, že nemusíte splnit 3 měsíční výpovědní lhůtu. Klidně ty tři měsíce doplatím, ze své kapsy!

V neslušném chování a sprosťáctví jste opravdu jednička!

S pozdravem Petr Fryšavský - obchodní zástupce PODA, s.r.o.

Prezentuji tu pouze svůj subjektivní názor nikoliv názor firmy PODA, s.r.o.. Nicméně považuji za slušné se představit i se svou příslušností k firmě.
Frysavsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Typhlosion 24. 4. 2005 16:14

Dobrý den, jsem připojen také přes Podu a chtěl bych se zeptat, jestli bych mohl nějak získat LOG pro konektivitity z mé IP adresy za určitou dobu (konkrétně se mi jedná o 3 hodiny včerejšího dne). Potřeboval bych znát, kolik přesně kB bylo přeneseno dovnitř, kolik ven, a taky jestli se můj PC připojoval k nějakým IP adresám (jestli s něma komunikoval, případně na jakém portu). Je možné tyto údaje nějak získat? Je to pro mě docela důležité. Děkuji.
Typhlosion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frysavsky 24. 4. 2005 16:29

Pane Luck (předpokládám pan Lukáš Muri),
Reaguji v 21:00 hod, protože tak dlouho docela často dělám, kvůli složitosti povolování nových připojení. Na rozdíl o jiných firem se ale ozvu. Vím, že jsme měli v dané oblasti a to konkrétně Krestova své problémy, ale napravili jsme je i když to trvalo delší dobu (za což Vám byla poskytnuta výrazná sleva - osobně jsem zařizoval). Trvalo to sice delší dobu, ale neznamená to, že jsme po tu dobu spali, nikoliv. Zkoušeli se snad všechny varianty, přes ladění kanálů, přesměrování atd. Nakonec to vyřešila nová technologie. Opravdu jsme se snažili problém řešit, zatím co Vy jste seděli u PC a bombardovali nás. Pane Muri pokud jste to Vy - řeknu Vám jen toto, vaše reakce již tehdá během řešení problémů mě velmi zklamala.

Vsichni čtenáři této diskuze přiznávám, že jsme na ulici Krestova v Hrabůvce měli problém, který jsme vyřešili. Divte se ovšem, když na téže lokalitě funguje minimálně deset bezdrátových operátorů.

Problém jsme ale řešili a vyřešili!
Frysavsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roztočto! 24. 4. 2005 16:32

Tak to vypadá, že panu Zábranskému se podařil přesně opak toho oč usiloval. Nejen, že neudělal firmě Poda špatnou reklamu, ale dokonce lepší než by zvládla nějaká reklamní agentura. Škoda jen, že váš signál ke mě nedosáhne. Určitě si ale udělejte záznam veškeré komunikace s p. Zábranským, nikdy nevíte kdy se to bude hodit.
Připravte zavináče, na snídani jsem zpátky!

nyní pod jménem ES0 2,5,05
roztočto!
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků