Poda a testy přenosové rychlosti!

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hlinik 24. 4. 2005 20:16

[quote="maňák"]Pane Zábranský, rád bych viděl zaměstnance firmy Poda s.r.o. , který by k vám rád jel?! Dovedu si představit, že by si vyslechl prvně nadávky z vaší strany, pak byste mu dal prostor k činnosti. Ale chtěl bych vidět nějakého zaměstnance firmy, který by si něco vyslechl a pak byl ochotný něco pro vás ještě udělat. Když si znovu pročítám tuto debatu, kterou jste nazval "blbou debatou a že na ni nemáte čas", divím se ještě firmě Poda s.r.o., že s váma komunikuje a dovede vám naslouchat. Já bych vám už něco řekl, ale nebylo by to nic nepěkného a to platí i pro pana Muriho.[/quot

Pane maňák,nevím kdo jste, v této diskusi jsem ještě neměl čest přečíšt vaše jméno,mohu vás však ubezpečit a to odpřísáhnu před bohem,že nikdy v minulosti při osobním jednání s pracovníky firmy Poda jsem nepoužil žádný vulgární ani sprostý výraz,za tím si stojím a na tom trvám,pracovníci firmy to jistě dosvědčí,jestliže jsou tak čestní jak tady vystupují,kdybyste četl můj předposlední příspěvek,zjistil by jste v jakých souvislostech jsem byl sprostý,nehraju si na svatého,to taky nejsem.
hlinik
Junior

Odeslat příspěvekod fretka 24. 4. 2005 20:24

[quote="maňák"tchceš taky rešit své osobní problémy, klidně začni, pak uvidíme...d/quote]
maňáku,nech je být,oni si to vyříkají sami,buď si dají do držky nebo si podají ruce(což pochybuju),obávám se že mé osobní problémy by jsi nevyřešil,do nory nezalezu a pana Muriho znám(v kontaktu s ním nejsem!),ale po tom je tobě ho... >:-[]
fretka
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod maňák 24. 4. 2005 20:31

Četl moc dobře, tak už dej výpověd, odpoj se od nich, nezatěžuj jejich linku i linku telefonickou. A jste člověk, který nemá hrdost a nedovede si to vyříkat mezi čtyřma očima,umí jenom řvát přes telefon a zakládat taková fóra, jako je toto a hlavně se schovávat za tím!!!!!!!!!!!!!!!!!!A když firma nechce k vám přijet, ani se jim nedivím,tak si zítra vemte dovolenou nebo neplacené volno a navštivte firmu Poda osobně. Vylez z poza toho svého compu, zvedni Ty své hýždě a vykroč rázným krokem směrem do sídla firmy Poda. Pak uvidíme, jaké budeš mít ramena. kdyby jsi věděl, kdo já jsem, hodně by jsi se divil, jsem blízký z tvého okolí, který tě moc dobře zná a i mě jsi se snažil potopit, ale vyhrál jsem Já!
!!!!!!!!! A ty jsi pak platil jak mourovatý
maňák
Junior

Odeslat příspěvekod maňák 24. 4. 2005 20:33

Taky jsem zažil nadávky a výhružky od pana Zábranského, osobně, ale při osobním setkání mi nesahal ani po kolena....sklapnul uši jako zajíc.
maňák
Junior

Odeslat příspěvekod maňák 24. 4. 2005 20:36

proto jsem se do této debaty zapojil, byl jsem na ni upozorněn od jednoho návštěvníka http://www.zive.cz a budu se ji věnovat, tak dlouho, jak budu moci, patřím mezi střední podnikatele na ostravském trhu
maňák
Junior

Odeslat příspěvekod M@C 24. 4. 2005 20:38

Dobra reklama pro firmu Poda, vidim ze se o zakazniky stara a ma zajem resit problemy ;) Az budeme tahat net do pobocky v Hrabuvce, tak Podu rozhodne doporucim :)
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hlinik 24. 4. 2005 20:39

Nevím s kým mám tu čest,nejsem si vědom že bych kdy někoho potopil nikde a už vůbec ne z mého okolí,před nikým jsem neklopil uši jako zajíc,nevím o co se jedná,taky jsem nikdy nikomu nic neplatil a vo co go?
hlinik
Junior

Odeslat příspěvekod maňák 24. 4. 2005 20:45

jen si vzpoměn Jirko, zapátrej v paměti, však na to příjdeš
maňák
Junior

Odeslat příspěvekod maňák 24. 4. 2005 20:48

ted zapíráš, když někdo na Tebe vytáhne špínu, jako Ty na firmu Poda......,tak se uvidí, jak se budeš cítit, až na to příjdeš, rád se odstěhuješ z Ostravy...
maňák
Junior

Odeslat příspěvekod maňák 24. 4. 2005 20:51

a dnes už končím, zítra máme pracovní týden, nechám trošku Jirku potrápit, at má klidné sny, když on mínil vytáhnout špínu na někoho, kdo mu poskytuje služby, tak jeho dávný známý na něho taky něco vytáhne, at si ostatní udělají obrázek o panu Zábranskému a pak se této debatě už nikdo divit, proč vznikla "puntičkář"
maňák
Junior

Odeslat příspěvekod hlinik 24. 4. 2005 20:57

No tak vylez z anonymity a řekni co jsi mněl za problém,za co jsem ti platil,taky končím tahle debata je k ničemu!
hlinik
Junior

Odeslat příspěvekod Luck 24. 4. 2005 21:22

Pana Zábranského znám jen s vídění a nejsme sousedé, ale obyvatelé Hrabůvky !!!!!!!!!! :D
Luck
Junior

Odeslat příspěvekod Typhlosion 24. 4. 2005 21:24

to Hlinik,
neni uz trosku prehnane se hadat kvuli blbym 20 kbps? Ze graf ukazuje trosku nekdy zkreslene je pravda, nekdy mi to jelo treba jen 160 kbps ale na grafu bylo 200 stejne tak jak mi to jelo fakt tech 200 tak na grafu bylo taky 200, takze nekdy to trosku zkresluje, ale je to dulezite? Hlavne, ze Internet jede vetsinou tak jak ma, a za tu cenu to nema konkurenci, ja platim 500 Kc mesicne a za takove sluzby bych u Netopyra platil kolem 3000 Kc, takze Poda se opravdu vyplati.
Typhlosion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luck 24. 4. 2005 21:24

Podnikám v oboru IT a mám úspěch !!!!!!!!!! :D
Luck
Junior

Odeslat příspěvekod Luck 24. 4. 2005 21:29

Tahle debata už není o tom, jak měla být.
Pánové Maňák a spol. Dejte si sraz v ringu a dejte si po tlamě. Date si po tlamě a bude klid.
Práci čest a rukám klid.
Luck
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků