Radek Hulán - copa ta vlna nevole?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod adams 5. 5. 2005 02:13

O tomhle člověku jsem v životě neslyšel, ale zaujala mě diskuze pod jeho článkem Návod: Jak otestovat stabilitu počítače. Zejména se mi líbí jeho sveřepý postoj za jeho pravdou. I jal jsem se googlovat, a nestačil se divit. Po pravdě jsem snad v první dvacíctce nenašel na jeho konto pochvalný článek, který by nenapsal autor sám.
Tož teda jenom doufám, že ty slovní bitky v komentářích ke článku nejsou předzvěstí něčeho co by se tu vyskytovalo častěji. Zatím jen doufám, že nemá někoho z redakce zive nahradit, a bude to jen občasný melouch z mobilmanie. On ten článek nebyl snad tak hrozný (rozumněj extrémně nevybočoval ze standartu zive), ale asi to chce i trochu krotit ego, a to nejen v komentářích. A nebo psát články pod pseudonymem.
-
adams
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod frn 5. 5. 2005 05:55

Ten člověk si evidentně spletl století do kterého se narodil (nebo spíš kde se vyskytl).

Ve středověku by se jako schopný demagog dobře uplatnil v inkvizici, protože přes jeho tvrzení nejede vlak, jen on má pravdu a ostatní patří do blázince když si dovolují tvrdit něco jiného než co Velký Mistr vyplodí.

Ale nechejme ho jeho osudu - třebá dá pokoj a bude si doma v klidu generovat svoje prvočísla ..

P.S. Huláne, jestli jsi dával ve škole pozor, pak musíš vědět, jak snadné je generovat prvočísla. Stačí vzít všechny, ponásobit je mezi sebou a přičíst jedničku. Jo ty ještě nemáš všechny pohromadě ? Tak se musíš víc snažit a nepruď na Živě !
frn
Junior

Odeslat příspěvekod Gabelhirsch 5. 5. 2005 06:26

neví někdo jak je to s tím jeho studiem na VŠ??? slyšel jsem zvěsti, že jím udávaný datum konce studia je nesmysl (není na seznamu). docela by mě to zajímalo... jinak o jeho egu mluví i titulní stránka "well done radek hulán".... asi se řídí heslem, když tě nikdo nepochálí, pochval se sám :P
Je opravdu nesmysl považovat myšlení za lidský výmysl…
Gabelhirsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luboš 5. 5. 2005 06:52

Gabelhirsch píše:neví někdo jak je to s tím jeho studiem na VŠ??? slyšel jsem zvěsti, že jím udávaný datum konce studia je nesmysl (není na seznamu). docela by mě to zajímalo... jinak o jeho egu mluví i titulní stránka "well done radek hulán".... asi se řídí heslem, když tě nikdo nepochálí, pochval se sám :Pe/quote]

Ale, ale, chlapci, si dovolujete do Radka. To nemôžete takto do jeho veličenstva rýpať :oops:
Na svete je len ON. Najlepší, najmúdrejší, najkrajší, má vždy to najznačkovejšie, najdrahšie a najlepšie :roll: Proste ON, ON, ON a nikto iný :evil:
Luboš
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Gabelhirsch 5. 5. 2005 07:06

Luboš";[quote="Gabelhirsch píše:neví někdo jak je to s tím jeho studiem na VŠ??? slyšel jsem zvěsti, že jím udávaný datum konce studia je nesmysl (není na seznamu). docela by mě to zajímalo... jinak o jeho egu mluví i titulní stránka "well done radek hulán".... asi se řídí heslem, když tě nikdo nepochálí, pochval se sám :Pe/quote]
Ale, ale, chlapci, si dovolujete do Radka. To nemôžete takto do jeho veličenstva rýpať :oops:
Na svete je len ON. Najlepší, najmúdrejší, najkrajší, má vždy to najznačkovejšie, najdrahšie a najlepšie :roll: Proste ON, ON, ON a nikto iný :evil: /quote]



jedno NEJ jsi mu odepřel... ale tím se asi nechlubí :wink: . ne teď vážně... živě udělalo poměrně riskantní krok když se sčuchlo s panem RH. ten člověk je poměrně nepopulární a diskuze pod jeho článkem bude vypadat vždy stejně... nakonec se to tu přejmenuje na hulan.zive.cz... je jen otázka času, kdy na tomto foru bude každý nesouhlasný přízpěvek smazán a jeho autor nazván některým s "hulanismů" :-/

edit: je ale zase pravda, že jeho angažováním zmizí líté boje WIN vs. LIN a IE vs. FF vs. O..... protože všichni budou bojovat jen s ním a jak se říká... nepřítel mého nepřítele je mím přítelem (že by na živě uvažovali až tak vykutáleně :?: tomu se mi nechce ani věřit).
Je opravdu nesmysl považovat myšlení za lidský výmysl…
Gabelhirsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Takeru 5. 5. 2005 07:11

Prostě s některejma lidma se dá rozumně bavit. S některejma to jde hůř, ale pořád to jde. A jsou taky lidi, se kterejma se nejde bavit vůbec o čemkoliv. Ty nechť si zalezou do nejbližší díry a zahrabou se.

Nemám na mysli někoho konkrétního. Osobně proti mr. Hulánovi nic nemám, ale neznamená to, že s ním souhlasím. Každý by měl mít možnost vyjádřit svůj názor. On to dělá tak nějak "po svém". Nechtě ho bejt, třeba mu dojde, co dělá špatně a třeba se z toho poučí, třeba taky ne. Je to čistě jeho věc a né vaše.
Get it, or get hit!
Takeru
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod edward.beny 5. 5. 2005 07:16

Ono stačí mrknout na jeho blog. Cituji:
"Prostě fajn den, a za chvíli bude fajn party. Je skvělé být geniální, chytrý, charismatický a krásný. Jak asi mohou žít ti hloupí a škaredí lidé kolem? No, nevesele…"
Myslím že to mluví za všechno :)
edward.beny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavomir 5. 5. 2005 07:29

Ego Radka Hulana je take obrovkse, ze niekedy je to az smiesne a trapne a niekedy velmi smutne. V poslednej dobe som sa najviac nasmial na tomto clanku:
http://hulan.cz/blog/item/ranni-erekce-a-jine-prozitky
Sony Alpha 300, Objektivy: Sony 18-70, Sony 55-200, Minolta 35-70/4, Blesk Metz 48 AF-1, Stativ Velbond Sherpa 750, dialkova spust, Brasna Pro Runner 200 AW
http://picasaweb.google.com/slavomir16
slavomir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Luboš 5. 5. 2005 07:32

Takeru píše:Prostě s některejma lidma se dá rozumně bavit. S některejma to jde hůř, ale pořád to jde. A jsou taky lidi, se kterejma se nejde bavit vůbec o čemkoliv. Ty nechť si zalezou do nejbližší díry a zahrabou se.

Nemám na mysli někoho konkrétního. Osobně proti mr. Hulánovi nic nemám, ale neznamená to, že s ním souhlasím. Každý by měl mít možnost vyjádřit svůj názor. On to dělá tak nějak "po svém". Nechtě ho bejt, třeba mu dojde, co dělá špatně a třeba se z toho poučí, třeba taky ne. Je to čistě jeho věc a né vaše.
Luboš
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Howard 5. 5. 2005 10:35

tora_bora píše:Jaktože takový člověk píše na živě? Chcete tím dokázat, že hulváti
Howard
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod adams 5. 5. 2005 10:59

http://www.google.com/search?q=radek+hul%C3%A1n+ego

Ale, třeba ho jen nen nenávidí bloggeři, protože má vyšší návštěvnost :)
-
adams
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DigitalDooM 5. 5. 2005 11:34

pokud ste si diskusy pročetli pozorně viděli jste že jsem se tam sním vcelku chytil a to o něčem o čem každý overclocker ví že je pitomost :) ten člověk opravdu o PC toho moc neví (respektivě asi má všechno ze živě :lol: ) a dovoluje si tam poučovat kde koho a když mu došli argumenty zautočil jak malej fankan že mám malé score v 3dmarku apod. ...vuběc ho nenapadlo se podívat s čímže to já pracuji atd ...a to nemluvim vůbec o tom že jako novinář - alespoň jsem si myslel že se to zde na živě dá autory takto nazývat.... si toto může dovolit ... neřkuli že ten článek by mohl mnoha lidem hodně znepříjemnit život pokud by se jím řídili :( ....

prostě autor je demagog, pusobí spíše jako malej spratek, a neuvěřitelnej egoista ... doufám že si toho živě všimlo a vícero ho zde neuvidíme.

PS: ano taky jsem si zapatrál na google a nestačil jsem se divit cože se to na netu také může vyskytovat .... :shock: :x
Šéfredaktor webmagazínu
//CPU:AMD X2 6000+ MB: GigaByte GF5900SLI - RAM:2x1024MB Geil 800Mhz CL4 - GK:ASUS GF8800GTX - HDD:2xWD250KS 1xWDRaptor74GB - ZDROJ: TT 750W - CRT Dell21"Trinitron
DigitalDooM
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 5. 5. 2005 13:27

ten clovek je magor a neuznaly lamer, co by se mel venovat programovani a raci nikomu kolem zadne sve nazory nerikat.
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jezevec 5. 5. 2005 14:50

Vzdyt je to takovy prostacek...
jezevec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Špidla 5. 5. 2005 21:17

Aktuálně se chlubí novým webem Českého Brodu (http://cesbrod.cz.php5.webmade.cz). Nebudu se moc rozepisovat o tom že se pro to jeho "jednoznačně bezkonkurenčně nejlepší" výsostný systém nehodí a všechny weby s ním vypadají stejně.
Ale hlavně na těch stránkách je anketa kde původně byli i možnosti "Mohlo by to být lepší" a "Vůbec se mi to nelíbí". Když zřejmě viděl, že se to uživatelům nelíbí, možnosti jednoduše odstranil a nyní je možné hlasovat pouze kladně (kdo že to tak razantně vystupuje proti komunistům?).
V jednom má ale pravdu, Opera je skutečně nejlepší browser a není problém něco v historii dohledat.
Obrázek
Špidla
Junior
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron