Radek Hulán - copa ta vlna nevole?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod JiK_001 13. 5. 2005 11:54

no krome zakomplexovaneho impotentniho ubozaka je ULHAN=hulan jeste lhar a podvodnik, viz jeho falesne tituly a podnikani...
JiK_001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek Jahoda 13. 5. 2005 11:58

Myslím, že teď jste se pane Hulán už dostatečně shodil a každý, kdo o tom něco ví, to pozná.

- Dušan (MadCap) už testy vlivu časování dávno zveřejnil, u AMD64 je vliv velký
- MadCap = malý uhrovatý teenager, který má asi 190 cm, není ve věku teenagera a napsal určitě o HW víc (a smysluplnějších) článků
- opravdu myslíte, že jste moje konkurence? :-)
- "se zvyšující se frekvencí FSB se zvyšuje u pamětí i jejich provozní hodnota CAS Latency a RAS-to-CAS Delay"
>>opravdu se to tak samo děje?
nepochopil jste ani jednoduchou větu, vy to musíte nastavit, pokud to paměti nezvládnou, neplatí tedy vaše věta "se zvyšuje", ono se nezvyšuje, vy (a případně) musíte, složité?
- multiplikátor - váš totální trapas, jakoby řada 6x0 nebyla nějaký pátek mezi námi, že?
- dále už jen invektivy, jichž jsem se narozdíl od vás vyvaroval, přestože by to bylo velmi snadné, jste jakoby sám proti světu, že?
- že vás nesnáším není pravda, než jste vyšel na živě.cz, vůbec jsem vás neznal, ani teď nemůžu říct, že vás nesnáším, jen mi vadí, že snižujete (pravda i z dřivějška) už tak pošramocenou úroveň živě (jsem zaměstnancem CP, provozovatele serveru, takže je to pochopitelné)
- co ta fotka? bude? :-)
Naposledy upravil Mirek Jahoda dne 13. 5. 2005 13:03, celkově upraveno 1
Mirek Jahoda
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cool.user 13. 5. 2005 12:33

Mirek Jahoda píše:- co ta fotka? bude? :-)

neprojde pres antivir :wink: :lol:
cool.user
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tantal 13. 5. 2005 12:34

Pánové, je toto vůbec možné???

Pro pana Hulána jen tolik...:
"Člověk by neměl zestárnout, dokud nezmoudří!"

Můžete nás tu opět napadat, můžete tu nadávat, můžete puknout, ale upřímně doufám, že to je to jediné, co můžete a že se s vámi redakce Živě.cz velmi brzo rozloučí!!
Tantal
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Rnx 13. 5. 2005 12:46

Hadat sa, ehm vlastne argumentovat proti R. H. je ako mlatit do boxovacieho vreca.
Akakolvek rana, akymkolvek smerom sposobi len male vychylenie a vzdy sa ten mech opat tupo vrati na povodne miesto.
Stale dookola to iste.
Stale ta ista bezduchost.
Stale je to len na urovni vysiacej kopy piesku.

K panu Marekovi Lutonskemu:
Jestli bych zasel na hokej, zaplatil si vstupenku a pak pri mem rozhorceni, pri nepriznivem stavu, bych dostal odpoved, bud to zahraj lepe nebo sklapni, bych s timhle timem skoncil. Zadna dalsi vstupenka, zadna dalsi podivana...
Mel by jste zvazit jakym smerem se vyberete! Cesta s R.H. ze zive odradi i to posledni procento vzdelanych - nebo lepe - odborniku, kteri tady obcas zavitaji...

Tot jenom muj nazor.
Rnx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rudidlo 13. 5. 2005 12:58

Radek.Hulan píše:všechno to jsou blboučké výkřiky teenagerů.


Můžete to prosím přijít říct mé manželce? Sousedky by jí záviděly.
Jsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
rudidlo
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DigitalDooM 13. 5. 2005 14:34

Typický komentář teenagera říká "já jsem přetaktovávací king", a následuje "co tady dělá ten Hulán, chro,chro, chro" ;-) Velká odbornost... A tak si teenageři chrochtají a chrochtají, a poplácávají se po ramenou, jak to Hulánovi větou "ce tady dělá huhuhulán, ten ničemu nerozumí" nandali. Skvělá kritika :-)

Otázkou je, zda tuto "kritiku" by ten mladý blbec dělal, kdyby nebyl v anonymitě ;) Podle mého názoru nikoliv, to by držel krok a hubu..

Je to skvělá sociologická studie.. toho jak jsou lidičky na českém internetu v pocitu anonymity extremističtí, zbabělí, a vulgární. Není problém takto se chovat jako anonym, a tyto zrůdičky toho zneužívají...


kdybych nevěděl kolik vám je tak bych řekl že jste právě onen ,,Typický" teenager ;) Mr Hulan říká : ,,já jsem přetaktovávací king" a následuje ,,podívej se na to svoje ten svůj ubohej výkon v 3D marku , chro chro chro" :D :wink:

přesně takto jste na mě zautočil ...když jsem se odvážil vám oponovat ve vašem prvním článku na živě ... doteď asi nechápete že memtest prostě nemůžete vynechat a nahradit ho nastavováním speedfanu a následným prime ;) (podle logiky vašeho článku který ste mi místo argumentace stále citoval )

a přesně ste taková zrůdička, zbabělá a vulgární...vaše názory a reakce byly opravdu pošušňání čist ... dokonce i Živě zakročilo (pozdě ale přece)

uquote]Ale chápu, že hodně lidí štve, že rozumím "téměř všemu", od bezpečnosti WIndows, po Linux, přes přetaktování počítačů, programování ve Forte C++ a Oracle, až třeba po dobrej sex s pěknejma kusama Chápu, že toto malého uhrovitého teenagera fakt hodně naštve /quote][/quote][/quote]

:D :D :D :D :D :shock: :D :D :D :D :D :shock: :D :D :D :D :shock: :D :D :D :D .................... :mrgreen:

pane jo! gratuluji a cože nemáte alespoň 4 tituly z Fakulty aplikovaných věd? člověka vašeho formátu by tam uvítali s otevřenou náručí :wink:

opravdu skromnost především vaším heslem skutečně není a inteligentním a moudrým člověkem opravdu nejste :) .... ,,Vím že nic nevím" to je moudrost (ale pochybuji že význam toho stěží kdy pochopíte) .... :roll:

sbohem .....

PS: navrhuji BAN pro Hulana a všechny jeho podoby a jemu podobné ... demokracie je krásná věc tak co kdybychom si na ni zahrály a ukázaly že hloupost a demagogie zde nemá místo ....hlasuji PRO!

nejhorší srážka je srážka s blbcem ..... nejhorší srážka na Živě (skoro na celym netu) je srážka s Hulanem ....

vytrvejme a nedejme Hulanům šanci ....
Šéfredaktor webmagazínu
//CPU:AMD X2 6000+ MB: GigaByte GF5900SLI - RAM:2x1024MB Geil 800Mhz CL4 - GK:ASUS GF8800GTX - HDD:2xWD250KS 1xWDRaptor74GB - ZDROJ: TT 750W - CRT Dell21"Trinitron
DigitalDooM
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 13. 5. 2005 16:16

Mirek Jahoda píše:- co ta fotka? bude? :-)


no, proč ne :-) narozdíl od vás jsem Bůh nejen v IT, programování a jiných oborech, ale i v píchání mladých kusů :-) Třeba ze současných 3 Miss ČR 2005 jich velice osobně a intimně znám celkem dvě :-)

http://www.modelkaroku.cz/celebrity/clb ... clID=16352
http://www.blesk.cz/clanek8168.htm
http://www.stratosfera.cz/celebrity/clb ... ?clID=7594

PS: jinak jste naprostý blb, napadat někoho odborně tím, "ukaž fotku", to je na úrovni redaktora ComputerWorldu? Jste totální ubožák, a navíc zjevně nic neumíte.

Až budete znát hardware, špičkově programovat v C++, Delphi, Oracle, PHP a Javě, mít makléřské zkoušky, umět dokonale anglicky, a mraky jiných věcí, zkuste tady zase začít něco vykládat a poučovat.
Naposledy upravil Radek.Hulan dne 13. 5. 2005 16:18, celkově upraveno 1
Radek.Hulan
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 13. 5. 2005 16:17

Pane hulane, je mi vazne lito, ze jako dospely clovek neumite priznat ve sve zaslepenosti chybu.
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 13. 5. 2005 16:21

DigitalDooM píše: doteď asi nechápete že memtest prostě nemůžete vynechat a nahradit ho nastavováním speedfanu a následným prime ;) (podle logiky vašeho článku který ste mi místo argumentace stále citoval )
t/quote]


ano, Vy doteď nechápete, že pokud Memtest proběhne ok, neznamená to nic, pokud totiž počítač zatížím ve Windows o dalších 150W více, a pracuje nejen CPU, paměti, ale i grafika, je stabilita hned někde jinde.. Memtest měl smysl v době i486. Trošku jste nám zaspal, človíčku ;)
Radek.Hulan
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MadCap 13. 5. 2005 16:41

Radek.Hulan píše:
DigitalDooM píše: doteď asi nechápete že memtest prostě nemůžete vynechat a nahradit ho nastavováním speedfanu a následným prime ;) (podle logiky vašeho článku který ste mi místo argumentace stále citoval )


ano, Vy doteď nechápete, že pokud Memtest proběhne ok, neznamená to nic, pokud totiž počítač zatížím ve Windows o dalších 150W více, a pracuje nejen CPU, paměti, ale i grafika, je stabilita hned někde jinde.. Memtest měl smysl v době i486. Trošku jste nám zaspal, človíčku ;)

skor vy nechapete ze niekolko specializovanych programov krasne odhali chyby jednotlivych subsystemov pocitaca, vo vysledku si celkovu stabilitu overim inak, idealne narocnou hrou, ale to je uplne ina story, skusenosti ktore mate z ladenia vasho milaska su sice pekne, ale nie univerzalne platne, rovnako to plati aj pri aktualnom "clanku" :(
Sefredaktor www.extranotebook.cz
MadCap
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Honza K. 13. 5. 2005 16:43

Tímto končím tuto debatu.
Honza K.
VIP uživatel

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků