Zdravim vsechny,
chtel bych zkonzultovat vec tykajici se uzivatelu na win xp. Jde o pocitac doma na kterem jsem udelal dva ucty, jeden pro sebe jako administatorsky a druhy pro rodinu, vice mene pro syna ktery jsem udelal s omezenym pristupem nebo jak to tam je. Význam: nechci aby synacek neco instaloval a chtel jsem aby par dat zustalo viditelnych jenom pro me.
Problemy: Zaprve jsem narazil na problem disku, mam dva 10 a 80GB. System je samozrejme na te 10ce a tudis i slozka dokumentu ktera je nepristupna ostatnim uzivatelum. Ja si ovsem slozku dat potrebuji soupnout na tu 80tku a uz je pristupna vsem. Druhy problem je, ze synacek nemuze ukladat hry, myslel jsem ze je to zakazem zapisu na disk, ale nejsem si tim jisty.
Chci se tedy zapetat, zda neexistuji jine zpusoby. Napriklad abych mel pouze jeden uzivatelsky ucet a system se ptal na helso jen pri instalacich ketre by znal jen clovek opravneny instalovat atp. A pak jestli jde nejak zaheslovat slozka ci podobne.
Dekuji predem za jakoukoli informaci nebo treba pekny clanek ktery by me poucil.