dneska uz je situace jina a platforma AMD se Intelu plne (z99% - jsem intelak

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
ICEBOSS píše:jenom te upravim, ze pentium M dothan na 3GHz roztrha na kusy prakticky vsechny AMD... (3Ghz se uz povedly nataktovat) a ani pri 2 - 2,5 GHz neni vykon vubec, ale vubec zly... cena je bohuzel jinde. spotreba je do 30W... coz LOL...
Lojsa píše:Asi bych neměl reagovat protože je to mimo téma, ale málo kdo bude kupovat EE nebo FX 57 a kdybych se rozhodoval mezi AMD 64 3000 - 3500+ a Pentiem D 820 - 840 volil bych Intel na čipset Intel. Ale to ted opravdu neřeším oba výrobci přijdou s novými paticemi i čipsety a pak se uvidí. A hlavně PC není jen procesor.Šéfredaktor webmagazínu
//CPU:AMD X2 6000+ MB: GigaByte GF5900SLI - RAM:2x1024MB Geil 800Mhz CL4 - GK:ASUS GF8800GTX - HDD:2xWD250KS 1xWDRaptor74GB - ZDROJ: TT 750W - CRT Dell21"Trinitron
decried píše:VIA boli vzdy problemove chipsety. Dnes su za tu cenu OK ale iba na AMD a s taktovanim sa mozete ihned rozlucit.
DigitalDooM píše:(kromě centrino platformy)...../quote]A levnejsiho dualcoru...A za vyssi cenu taky (Athlon X2)suah píše:Pri takychto lacnejsich pocitacoch jednoznacne vedie AMD, za mensiu cenu ponuka vacsi vykon.Souhlas, ale to je puvodne mobilni procik... Ale bral bych ho...ICEBOSS píše:jenom te upravim, ze pentium M dothan na 3GHz roztrha na kusy prakticky vsechny AMD... (3Ghz se uz povedly nataktovat) a ani pri 2 - 2,5 GHz neni vykon vubec, ale vubec zly... cena je bohuzel jinde. spotreba je do 30W... coz LOL...
xxxxxxx23 píše:mám s AMD špatné zkušenosti a ta hlavní je, že počítač s AMD procesorem je prostě méně stabilní než s INTELEM. Počítač prostě padá což s INTEL počítačem nemůžu říct.x_X
- Honny
- Mírně pokročilý
Honny píše:DigitalDooM píše:(kromě centrino platformy)...../quote]A levnejsiho dualcoru...
:
xxxxxxx23 píše:mám s AMD špatné zkušenosti a ta hlavní je, že počítač s AMD procesorem je prostě méně stabilní než s INTELEM. Počítač prostě padá což s INTEL počítačem nemůžu říct.Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků