linux a miranda - velka dira

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod raatschek 24. 11. 2005 02:18

vim ze toto tema v zarytych tech ci onech vyvola nenavist a rasismus a rozbusi srdicko, ale nemuzu si pomoci, to je snad posledni low-endova vec, co v linuxu chybi a to dost zasadne. byla to jedna z aplikaci, proc sem tak dlouho k linuxu a nanekolikrate prechazel.

prekvapuje me to uz jenom z toho duvodu, ze to je pravdepodobne nejpouzivanejsi program v pocitaci, nebo jeden z nejpouzivanejsich a vysledek? sim s chybama a nepouzitelny, centericq neumi dobre s myskou a licq je uz moc low-end a takovy divny - oproti mirande.

mirandu sem rozjel pod wine, ale neni to ono - radost sice byla velika, ale ponastavoat se to moc neda... nejbliz sem se k podobnymu chovani mirandy dostal i SIMu, ale tam jak vime jsou nejaky chybky a moc se na tom ted nedelalo - no a to prohedavani historie sim-u- hruza.

co se mi na mirande libi - velmi jednoducha a velmi konfigurovatelna, snadna sprava vetsiho a enormniho poctu lidi, skvely pluginy pro vyhledavani a pod.


moje 1. otazka tedy zni, jaky pouzivate IM pro icq, pokud mate v kontaktlistu temer 400 lidi, 15 skupin a podskupin a pod?

moje 2. otazka uz zaznela - jak je proboha mozny, ze takovy program jeste neni pod linuxem, kdyz po nem tolik lidi vola? ze by vsichni koderi pouzivali centericq nebo uz na IM zanevreli a jedou si na irc a pod?

nadavky a vylevy prosim jen na rak@email.cz, nebo na icq 27306003


Howard - presunuto
raatschek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 24. 11. 2005 03:07

k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Howard 24. 11. 2005 07:50

Ja to nechapu. Vzdyt existuje tolik jinych IM klientu pro linux. Proc to nestaci?
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kukin 24. 11. 2005 08:33

Howard píše:Ja to nechapu. Vzdyt existuje tolik jinych IM klientu pro linux. Proc to nestaci?


přesně tak, pár příkladů je tady. Já osobně používám GAIM 8)
kukin
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod FreeBSD_Radikal 24. 11. 2005 08:43

nechapu co se ti na nezda na simu. je to naprosto bezproblemovej im. jeste k nemu pouzivam kopete. a ani s jednim nemam problem
BSD is for people who love Unix, Linux is for people who hate Windows.
notebook: Archlinux -current říznutej LFS ;-)
desktop: umrel
router: FreeBSD RELENG_6_2
FreeBSD_Radikal
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod umi 24. 11. 2005 09:38

zkus "psi"
umi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MarrLiss 24. 11. 2005 09:43

PSI je jabber klient a on chce primarne ICQ.
MarrLiss
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 24. 11. 2005 10:08

Kopete dost casto pada, resp prechayi do offline. SIM neni spatny ale Gaim je lepsi dle meho nazru. GnomeICU je take pouztitelne. Kopete ma tu nevyhodu, ze chce primarne KDE a to je pro dost lidi zbytecne, kdzy pouzivaji treba XFCE jak ja, proto GAIM, uvinversalni a umi vse co potrebuji.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod benes.m 24. 11. 2005 10:14

Používám SIM, podle mě je super. Mám ho teda rovnou z CVS :-) a češtinu jsem si taky opravil. Nestalo se mi, že by padnul...
I'm not in the condition to fuck. Sehr gut! Sieg Heil!
benes.m
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ford 24. 11. 2005 10:21

U SIMu mi vadi jen ta historie. Vsechny ostatni featury jsou super. Od te doby, co jsem si ho zkompiloval sam pada jen tak asi jednou za dva tydny, coz se da :-)
Ford
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Wikan 24. 11. 2005 11:00

Ja ho naprosto chapu. Mirandu jsem si pomerne detailne nastavil presne tak jak ji chci mit (a zabralo mi to dost casu) a to se mi proste s jinym klientem nepovedlo. Nejbliz k tomu mel taky SIM, ale ani zdaleka to neni ono.
Casto se uvadi, ze Linux je skvely kvuli tomu, ze si ho clovek muze vyladit do detailu (pokud to umi). A tak je mi divny, ze na Linuxu neni Miranda, pro kterou plati to samy.
Wikan
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod AndrewJ 24. 11. 2005 16:42

jsme spokojený s GAIM
AndrewJ
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Byte 24. 11. 2005 16:57

Musim potvrdit ze sim 9.4 z cvs ma plno chyb z 9.3 opravenecjh a jeste mi nespad, presel sem na nej z gaimu.
Byte
Junior

Odeslat příspěvekod jirkapx 24. 11. 2005 17:14

Gaim rulez :) ... dlouhou dobu pouzivam bez jakychkoliv problemu.
jirkapx
Junior

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 24. 11. 2005 20:27

Wikan píše:Ja ho naprosto chapu. Mirandu jsem si pomerne detailne nastavil presne tak jak ji chci mit (a zabralo mi to dost casu) a to se mi proste s jinym klientem nepovedlo. Nejbliz k tomu mel taky SIM, ale ani zdaleka to neni ono.
Casto se uvadi, ze Linux je skvely kvuli tomu, ze si ho clovek muze vyladit do detailu (pokud to umi). A tak je mi divny, ze na Linuxu neni Miranda, pro kterou plati to samy.

Ja s tebou plne souhlasim. Na Win pouzivam Mirandu, kterou mam krasne a detailne nastavenou a na Linuxu jsem zatim nenasel plnohodnotnou alternativu. Ja si vlastne myslim, ze ani takova neexistuje. Nejblize se memu idealu blizi Gaim nebo Sim, ale proste neni to ono. U kazdeho mi vadi neco jineho. Proste Miradna the Best...
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků