Doporucte nejaky dobry e-mailovy klient s podporu pristupu ke schrance prostrednictvim protokolu IMAP i POP3.
EDIT: jeste bych dodal ze pro WinXP a nechci OE, ten pouzivam ted
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Zakk píše:co takhle integrovany klient co je v Opere(podporuje IMAP)?Ja sam ho pouzivam na pop3 a chodi bezvadne
Weny Sky píše:Dik, tak jsem si teda stahl, nainstaloval a importoval nastaveni z OE do toho Thunderbirda a mel bych 2 dotazy:
1. Mam nekolik e-malovych uctu na jednom serveru a pripojuju se k nim pomoci IMAPu, kdyz ale jsem prochazel jednotlivymi ucty, tak na me vyskocilo : "Nelze se pripojit na IMAP server. Pravdepodobne jste prekrocili maximalni pocet povolenych spojeni na server .....". Kdyz v nastaveni pro kazdy ucet nastavim misto 5 500, tak problem stejne pretrva(majly mam na mail.hostingzdarma.cz)
2. Jde nejak nastavit, aby se thunderbird zmensil do windowsovskeho systemtray(proste vedle hodin) a aby se spustil pri nacteni profilu ve windowsech?
Weny Sky píše:Dik, tak jsem si teda stahl, nainstaloval a importoval nastaveni z OE do toho Thunderbirda a mel bych 2 dotazy:
1. Mam nekolik e-malovych uctu na jednom serveru a pripojuju se k nim pomoci IMAPu, kdyz ale jsem prochazel jednotlivymi ucty, tak na me vyskocilo : "Nelze se pripojit na IMAP server. Pravdepodobne jste prekrocili maximalni pocet povolenych spojeni na server .....". Kdyz v nastaveni pro kazdy ucet nastavim misto 5 500, tak problem stejne pretrva(majly mam na mail.hostingzdarma.cz)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků