Moderátor: Moderátoři Živě.cz
_DAVE_ píše:Jeste me napadla jedna vec, neni ta VGA s pasivem? Mas ve skrini slusny pruvan? Pokud ne, muze se prehrivat.
milsimr píše:Hmm... asi bych provedl následující:
1. Vymazat paměť CMOS a provedl nové nastavení BIOSu
2. Pokud máš více než-li jeden modul paměti RAM, tak bych zpřeházel jejich umístění na MB
3. Není od věci uspořádat zapojení jednotlivých větví u zdroje. pokud máš např. dva HDD a dvě DVDRW mechaniky, zpřeházel bych to na 1. větev = 1. HDD a 1. DVDRW; 2. větev = 2. HDD a 2. DVDRW aby bylo stejné zatížení na obou větvích
4. Pokud máš grafiku s přídavným napájením MOLEX kabelem, a na této větvi ti ještě jede HDD, doporučuji místo HDD přehodit na opt. mechaniku
Víc mne toho zatím nenapadá.../quote]
kajvet píše:zkus nové ovladače....ale bude to asi tím zdrojem-/quote]
ICi píše:milsimr píše:Hmm... asi bych provedl následující:
2. Pokud máš více než-li jeden modul paměti RAM, tak bych zpřeházel jejich umístění na MB
3. Není od věci uspořádat zapojení jednotlivých větví u zdroje. pokud máš např. dva HDD a dvě DVDRW mechaniky, zpřeházel bych to na 1. větev = 1. HDD a 1. DVDRW; 2. větev = 2. HDD a 2. DVDRW aby bylo stejné zatížení na obou větvích
4. Pokud máš grafiku s přídavným napájením MOLEX kabelem, a na této větvi ti ještě jede HDD, doporučuji místo HDD přehodit na opt. mechaniku
Toho flashovani biosu se trochu bojim...
Pameti prehodim mam 2x512MB 400MHz DDR (PQI)
Kdyz jsme u toho jak poznam ze muzou jet v dualnim rezimu?? mam dojem ze kdyz jsem tu desku kupoval tak mi rikali ze to umi,jsem v tomhle amater takze budu rad kdyz poradite,,
K napajeni: mam jen jednu mechaniku a jeden disk..
Pri tom jak mi to blblo jsem mel na jedne vetvy disk+grafika...coz ted nemuzu zmenit a vyzkouset jestli se problem vyresi protoze je grafika na reklamacce..
milsimr píše:ICi píše:milsimr píše:Hmm... asi bych provedl následující:
Toho flashovani biosu se trochu bojim...
Pameti prehodim mam 2x512MB 400MHz DDR (PQI)
Kdyz jsme u toho jak poznam ze muzou jet v dualnim rezimu?? mam dojem ze kdyz jsem tu desku kupoval tak mi rikali ze to umi,jsem v tomhle amater takze budu rad kdyz poradite,,
K napajeni: mam jen jednu mechaniku a jeden disk..
Pri tom jak mi to blblo jsem mel na jedne vetvy disk+grafika...coz ted nemuzu zmenit a vyzkouset jestli se problem vyresi protoze je grafika na reklamacce..
Kdo tu mluvil o flashování BIOSu?-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků