Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Už dlouho sem měl nainstalovanej Translator 2005 a když mi to začalo takhle blbnout, tak sem zkusil naivně 2007, že to třeba bude fungovat, ale bohužel. Jo na stejnym PC a stejnym OS. Jo a stím prohlížečem to je vlastně pravda, na to sem zapomělStreetfighter1 píše:Jak to myslíš translator 2005 i 2007 - jako na jednom počítači a v jedno operačním systému???jinak prohlížeč s tím souvisí tak že PC translator obsahuje i překladač webových stránek pro Internet Explorer, Mozillu a FireFox a také Word, Outlooka a Thunderbirda.
Jaká je přesně ta chyba. /quote]
Streetfighter1 píše:To jsi tu 2007 přeinstaloval přes 2005 nebo používáš fake složku???
X píše:Je možný, že se oba pletou dohromady, nebo tomu jednomu z ne C:/ vadí jiný umístění, občas se to stává ... taky možná ta Opera
jo jo, mám možnost...nic jinyho mi asi nezbyde...tak zatím dík, v nejbližší volné chvílo se do toho pustímStreetfighter1 píše:No řek bych že je budeš muset oba odinstalovat smazat zbytky a znovu nainstalovat doporučuju tu 2007 do adresáře který má transaltor automaticky přednastaven to jest C:/TRANSLAT po nainstalování korektně zaindexovat všechny slovníky a pak také nainstalovat aktualizaci no a mělo by to jít (máš doufám možnost přeinstalovat ten transaltor)a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků