Vytvoření webové stránky

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Antonín SRB 14. 5. 2007 14:04

Potřebuji si udělat jednoduchou webovou stránku,nemám s tím žádnou zkušenost,poraďte mi prosím nějaký jednoduchý program/v češtině/,pokud můžete poraďte mi prosím od"a"až do"z".Předem moc děkuji.
Poradte. Neraději bych koupil jinou desku a procesor.Otazka.Jakou dobrou desku a slušný procespr. Po výměně musím a nebo nemusím instalovat nastavení programu anebo ne.Dík za radu.
Antonín SRB
Junior

Odeslat příspěvekod sCrew 14. 5. 2007 14:08

Quis Custodiet Ipsos Custodes? | Cogito ergo sum
sCrew
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lord Elrond4. 14. 5. 2007 14:44

Môžeš vyskúšať Frontpage, príp. aj Word :) , ale aspoň html je výhodnejšie sa naučiť...
Manželka posílá programátora nakoupit. Kup deset rohlíků a když budou mít vejce, kup jich 30. Programátor přijde do obchodu a povídá: "Máte vejce ?" "Ano, máme" odpoví prodavačka. "30 rohlíků, prosím."
Lord Elrond4.
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod AnOOb!S 14. 5. 2007 18:15

jedno lepsi jak druhy :-/
Satellite M70-192

Im Atra Anima forever......
AnOOb!S
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Z@chi 14. 5. 2007 18:24

2AnOOb!S: no hlavne ze ty jsi mu poradil.
Otazka je co autor threadu chce. :-) Pokud chce udelat jenom jednu jednoduchou internetovou stranku, tak je zbytecne aby jsi se ucitl HTML, aspise si to nechej nekde udelat, nebo jak tady bylo receno, pouzij FrontPage, nebo treba i ten Word.
Napriklad v tom wordu je to velice jednoduche, staci ulozit dokument jako stranku WWW a nakopirovat nekam na internet.

Pokud chces obshahlejsi web, tak na internetu najdes spousty firem, ktere ti neco takoveho udelaji. Nebo se popripade nauc HTML, CSS, ...
Z@chi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Iki2 14. 5. 2007 18:28

NVU, v češtině a zadarmo. Navíc se v něm dají dělat celkem slušné stránky, ale vlastnoručně psané nenahradí nic. :D
Iki2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Z@chi 14. 5. 2007 18:29

2Iki2: ale vlastnorucne napsane od nekoho kdo neumi nic z HTML nahradi kazdy lepsi program, ktery podporuje export jako WWW :-)
Z@chi
Junior
Uživatelský avatar


Odeslat příspěvekod hardLess 14. 5. 2007 18:39

poklikaj tuto ... http://divein.aspweb.cz/ a http://diveincz.spaces.live.com/ a na http://www.pg24.cz v sekcii dive in su aj nejake klipy ... gl
MB: MSI 865PE Neo2-V CPU: P4 2.8 NW RAM : 1 GB APACER GPU : GF 6600gt
HDD: 120 WD Case : GMC h-60 Zdroj :Fortron 400W PFC ATX-400PNF CPU chladic : Thermaltake Fanless Cooler CL-P0019
hardLess
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hardLess 14. 5. 2007 18:41

ak chces sledovat tak http://www.progamers.cz/info_page.asp?news_id=14824 je navod od A po Z ...
MB: MSI 865PE Neo2-V CPU: P4 2.8 NW RAM : 1 GB APACER GPU : GF 6600gt
HDD: 120 WD Case : GMC h-60 Zdroj :Fortron 400W PFC ATX-400PNF CPU chladic : Thermaltake Fanless Cooler CL-P0019
hardLess
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Aonym 14. 5. 2007 18:41

hardLess? Proč jsem dáváš odkazy na tutoriály pro ASP, když on neumí základy HTML, nemůžeš na nečem stavět, když to nezvládáš.

a edit: nauč se editovat příspěvky a nedávat dvojáky :wink:
Aonym

Odeslat příspěvekod AnOOb!S 14. 5. 2007 18:44

Zachi: ok sry, ale neco co vyleze z wordu nebo frontu nepatri na web

ano rada je bud se naucit CSS XHTML a nebo si rict znamemu ci firme..;)
Satellite M70-192

Im Atra Anima forever......
AnOOb!S
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Z@chi 14. 5. 2007 18:53

2AnOOb!S: pokud se bude jednat jenom o jednoduchou jednorazovou zalezitost tak proc ne? Kvuli strukture HTML kodu? Ale booze. Jestli pujde jenom o opravdu jednoduchou stranku tak je to uplne jedno.

Pokud ulozite stranku ve wordu jako zjednoduseny format HTML, tak kod neni zase tak hrozny:
napriklad:
Kód: Vybrat vše
<body lang=CS>
<div class=Section1>
<h1>TEST</h1>
<p class=MsoNormal>Test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test
test</p>
</div>
</body>

//Vynechal jsem hlavicku stranky s definicemi CSS

Takze proc jej pro jednoduchou stranku nepouzit?
Z@chi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Aonym 14. 5. 2007 19:00

Tady musim AnOOb!s souhlasit se Z@chim, proč se chceš kvůli jednoduché prezentaci učit celé XHTML+CSS, anebo i jen části, které potřebuješ?

Vše není fanaticky svázáno standarty, když sice dělám pořádný web, tak se vším všudy, ale podle zadání a požadavků co on má je nějaký W3C nebo "hezký" kód hodně daleko
Aonym

Odeslat příspěvekod AnOOb!S 14. 5. 2007 19:03

jo souhlas to ano, ale vsichni vime jak to vypada,, kdyz to vyleze z takejch veci, ale pokud jednorazovka tak ano...
Satellite M70-192

Im Atra Anima forever......
AnOOb!S
Junior
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků