Internetový prohlížeč Maxthon

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jirka44 24. 7. 2007 19:06

to krtenek: samozřejmě, že to je IE, právě že na to nezapomínám, já totiž proti IE nic nemám...jenom mi tam pár věcí chybělo.... a ty tam právě dodá Maxthon
jirka44
Junior

Odeslat příspěvekod šarik 24. 7. 2007 20:33

Maxthon používám nějaký ten pátek a zatím dělá to, co si představuji. A ani s jádrem IE doposud nenastaly nějaké komplikace, takže k této nástavbě nemám žádních připomínek.
Blbý můžeš být, ale musíš si umět poradit...
šarik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jackal 24. 7. 2007 20:37

Dnes jsem stáhl poslední verzi 2.0.2.2961 Maxthon a zatím ho testuji celý den a jsem docela nadšen. Hlavně co mě udivuje je rychlost načítání stránek. U FF a IE7 jsem takovou rychlost neregistroval a používám je denně. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Cameltosis 24. 7. 2007 20:43

převlečenej IE, na nic. nevim jestli umi podporovat GECKO, ale spis si myslim ze ne. stejne co pouzivate? zalozky a to je tak vsechno / nepocitam extra pluginy, ktery nabizi kazdej "vyrobce" browseru vlastni"

to krtenek: samozřejmě, že to je IE, právě že na to nezapomínám, já totiž proti IE nic nemám...jenom mi tam pár věcí chybělo.... a ty tam právě dodá Maxthon
__Maďarský překlad slova WINDOWS__

Ámerikái Gateszkárus havária sistémusz neseremét (AGHSN - traduje se že takhle nadávají maďaři když se jim to kousne)
Cameltosis
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dreamer 24. 7. 2007 22:42

Ja som skusal staru verziu, uz davnejsie, ale stale mi tam nieco chybalo, preto pouzivam Avant, autor pripravuje aj dalsi "GECKO" prehliadac s funkciami Avant-u, len to uz trva dlho, existuje len stara verzia, ktora bola ale skvela a rychla, je na Avant fore a vola sa Orca Browser, ak by mal niekto zaujem. Inak Maxthon uz Gecko mal tusim tiez.
Dreamer
Dreamer
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Charly_trutnov 25. 7. 2007 06:45

Jackal píše:Hlavně co mě udivuje je rychlost načítání stránek. U FF a IE7 jsem takovou rychlost neregistroval a používám je denně. :wink:
no m se ty stranky nacitaji praveze trosku dyl nez v IE nebo v FF :?
Charly_trutnov
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mirrda 25. 7. 2007 07:51

Taky jsem nadšený uživatel MAXTHONU nyní ve verzi 2 a chci podpořit jeho existenci i konkretnimi argumenty.Podotýkám že mám vyzkoušenu i OPERU a FIREFOX ale tak vstřícné uživatelské prostředí jaké používá MX jsem prostě jinde nenašel. Tak hlavně naprosto fantastická funkce tažení odkazu myší,automatické přiřazení webové ikony u zástupců v oblíbených, přispůsobení prostředí i u nejmenčích detajlů, možnost uložení obrazu stránky,snadné nastavení proxy a další a další které u konkurenčních prohlížečů buď nejsou vůbec anebo komplikovaně dostupné! A to upozorňuji že Internet Explorer vyloženě nemám rád!!
Abych jenom nechválil má samozřejmě i mouchy - občas spadne, nemá vlastní download manažér, (zde je OPERA nebo FIREFOX lepší).Dle mého názoru je to ale naprosto skvělý prohlížeč a argumentovat řečmi o skinu MIE může jen člověk naprosto neznalý a zaujatý!! Asi tak...
Mirda
Mirrda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nat 25. 7. 2007 07:57

Maxthon 2 s jádrem IE7 - v tom převážně browsuji.
Jako dlouhodobý uživatel MYIE/Maxthon/Maxthon2 zkrátka nemám potřebu pouštět na web cokoli jiného.
FF, Operu, Safari užívám jen na kontrolu své práce.
Nat
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lihel 25. 7. 2007 15:31

Mirrda píše: Tak hlavně naprosto fantastická funkce tažení odkazu myší,automatické přiřazení webové ikony u zástupců v oblíbených, přispůsobení prostředí i u nejmenčích detajlů, možnost uložení obrazu stránky,snadné nastavení proxy a další a další které u konkurenčních prohlížečů buď nejsou vůbec anebo komplikovaně dostupné! e/quote]


Tomu nerozumím "obtížně dostupné" instalace i odinstalace doplňků i těch tvých je dnes záležitost u tebou vyjmenovaných prohlížečů jen dvou kliknutí. Tady problém není.

Problémem spíš je, že jádro IE se ti dostává do systému hned s instalací woken. Takže když používáš jiné prohlížeče je stejně většina kodu IE načtená v paměti. Takže buď se na to vykašleš a používáš vedle IE i jiný prohlížeč, nebo pracně IE zakazuješ v samotném systému, nebo toho využiješ a na IE hodíš tuhle nástavbu Maxthon.
Lihel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod g.sus 25. 7. 2007 15:45

Uz niekolko mesiacov pouzivam Maxthon. Som nadmieru spokojny s komfortom. A hlavne nie je problem nastavit pouzivanie Gecko jadra.
- you bleed just to know you're alive -
g.sus
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 4daPeace 20. 8. 2007 12:49

Kritika Maxthonu prichazi pouze ze stran, ktere ho nikdy nevyzkouseli a budou si porad mlit to svoje, FF rlzzz, IE *****, at se deje co se deje. Temto se rika blbci. Kdo ho zkusil a vyzkousel i ostatni prohlizece, tak ve vetsine pripade na nej neda dopustit a k FF ci Opere se nevrati. Nyni uspesne provozuju vedle sebe jednickovy Maxthon, na ktery jsem zvykly asi 3 roky a Maxthon2, na ktery si postupne zvykam a portuji user-friendly nastaveni a vidim to tak, ze asi do mesice uz uplne prejdu na Maxthon2. Hlavni plusy, ktere vidim ja? Kompatibilita, super zvyrazneni jakehokoliv textu na strance s tim, ze pokud to je odkaz, tak se otevre v nove zalozce a pokud neni, tak se oznaceny vyraz vyhleda Googlem, dale ruzne zprijemnovaci pluginy (MyGoogle - infinity scroll pri hledani, primy odkaz na obrazek pri jejich vyhledavani), skvely a jednoduchy AdHunter, ve dvojkove verzi jeste hodne vylepseny a take prijemny a uzitecny Magic Fill, Maxthon Smart Acceleration pro zrychleni casto navstevovanch webu. Vsichni FF fanatici by si meli zkusit tohle http://forum.maxthon.com/uploads/lockuptest.htm a uvidi, jak hezky jim jejich milovany Firefox zamrzne. Maxthon2 ma funkci Anti-Freeze, gesta mysi, ktera osobne nevyuzivam, proste vsechno je tady - http://www.maxthon.com/feature.htm
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 15. 6. 2008 20:54

posledni dobu pouzivam take Maxthon, vyhovuje mi ze vsech prohlizecu nejvic
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 20. 7. 2008 19:51

Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 8. 2008 13:24

a zapomnel jsem na ceske stranky: http://maxthon.cz/
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mtmccox2 27. 11. 2008 17:21

používám, dlouhou dobu to byl můj primární prohlížeč, hlavně kvůli tomu že je max pohodlný.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků