Wifi router s NDAS

Routery, AP, switche, huby, ethernet

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod miloskojezko 27. 3. 2008 07:45

Zdravim,

kupil som si http://www.acryan.com/index.php?option= ... arent_id=1

Teraz by som si chcel kupit wifi-router, ktory ale dokaze pracovat s danym zariadenim ( t.j. podporuje NDAS zariadenia = podporuje LPX protokol,ktorym NDAS komunikuje ). Vie niekto o takomto routi? Pouziva vobec niekto nejake zariadenie NDAS? Ak ano tak cez router - swich? Aky typ?

Dakujem za kazdu odpoved
miloskojezko
Junior

Odeslat příspěvekod vladimir 27. 3. 2008 20:45

Potřebuješ k tomu disku přistupovat z internetu? Pokud ne a stačí ti přístup z místní sítě, stačí ti jakýkoliv router nebo switch.

V routeru bude možná nutné povolit komunikaci nezi počitači v místní síti, která je u některých routerů z důvodu bezpečnosti defaultně blokována.
vladimir
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod miloskojezko 28. 3. 2008 07:25

Pristupovat z netu nepotrebujem. Problem je v tom, ze teraz som mal router od SMC a nedalo sa mi na ten disk pripojit. Vypisovalo mi to hlasku You have successfully registered the NDAS device. However, the NDAS device is not found and cannot be connected at this time. Please check the NDAS device connection a nepodarilo sa mi to vobec rozchodit. Tak som pisal do SMC a potvrdili, ze tento router LPX nepodporuje. Teraz si idem kupovat novy router a chcem taky, na ktorom mi to pojde. Ale nejako neviem zistit, ktory to podporuje.
miloskojezko
Junior

Odeslat příspěvekod sellina 28. 11. 2008 09:47

už to niekto vyriesil ?
ja mám ten istý problém vypisuje mi tu istu hlasku . Mám zariadenie Verbatim MediaStation
http://www.alza.sk/multimedialni-hdd-pr ... 100399.htm
zapojila som to do lokálnej siete cez router A-LINK a vsetko je nastavené podla návodu výrobcu zariadenia. Ako zariadenie funguje je to multimed. prehrávač a uložisko na ukladanie dát spojený s TV.
Len ho nevidno po wifi sieti a vlastne nejde s tým softom NDAS. Nevidno ho ani ked ho pripojim priamo siet. káblom k PC. Cez usb ide vsetko ok, ale nemozem ho stále pripájať cez usb, chcela by som aby sa mohli ukladať dáta cez sieť.
sellina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hunter21 28. 11. 2008 20:26

Tento protokol budu vediet pouzivat zrejme len Routre zalozene na Linuxe...
vid. http://mediagate.pbwiki.com/lpx+ndemu
hunter21
Pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků