Javascript - getElementById

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ARow 19. 1. 2009 19:05

Dobry den,
mam problem s nize uvedenym kodem, kod by mel vracet na html stranku cas.
Bohuzel jsem se rozhodl ze udelam kod alespon trochu spravne a pridal jsem funkci pageload namisto onLoad v body + ze pouziji funkci getElementById namisto document.all(ktery fungoval )
nyni mi stavajici kod vraci ze getElementById je null nebo neni objekt, nejspise tam mam nejake hloupe chyby...
predem dekuji za odpoved
Kód: Vybrat vše
function pageLoad() {
window.detachEvent("onload", pageLoad);
window.attachEvent("onunload", pageUnload);
window.attachEvent("onload", hodiny());
}

function pageUnload() {
window.detachEvent("onload", pageUnload);
}

window.attachEvent("onload", pageLoad);

function hodiny(){
actual = new Date();
var minutes = 0;
if(actual.getMinutes() < 10) { minutes = '0'+actual.getMinutes() } else { minutes = actual.getMinutes() }
document.getElementById('cas').innerHTML = actual.getHours() +':'+ minutes;
window.setTimeout("hodiny();",60000);
}
>> No Drink 'n' Drive, Just Smoke 'n' Fly <<
-> ARow
ARow
Junior

Odeslat příspěvekod Chupacabras 19. 1. 2009 19:52

Kód: Vybrat vše
function hodiny(){
actual = new Date();
var minutes = 0;
if(actual.getMinutes() < 10) { minutes = '0'+actual.getMinutes() } else { minutes = actual.getMinutes() }
document.getElementById('cas').innerHTML = actual.getHours() +':'+ minutes+":"+actual.getSeconds();
window.setTimeout("hodiny();",1000);
}
document.onload=hodiny;
Chupacabras
Pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků