každopádně ani jeden předmět u matury nebude hračka ani fraška, nevím sice jaké kdo s tím má zkušenosti ale na naší škole bohužel budu muset na maturu pěkně zamakat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
EKKAR píše:Přitom ve všech případech jakýchkolikv komplexnějších zkoušek je jejich adept v přípravném období vystavován stresu v podobě tvrzení vyučujících typu "větší blbce (idioty, ignoranty - další přívlastky nechť doplní každý sám) jsme tady ještě nikdy neměli, nechápu jak zrovna VY uspějete u ....... zkoušky!"
wizpal píše:... jinak je pravda, že demence, lenost, neschopnost etc v populaci roste až příliš. Za pár let to bude katastrofa. Když si vzpomenu na mojí bývalou paní učitelku na matematiku, tak je mi jí až líto, ptž vždycky když jí potkám, tak právě říká, že ty lidi to rok od roku víc a víc flákají a jsou ještě blbější. Nebo když vidím ty tupce na střední kam nyní, naneštěstí, chodím, tak se mi chce brečet.
wizpal píše:Ale jinak je pravda, že demence, lenost, neschopnost etc v populaci roste až příliš. Za pár let to bude katastrofa.
wizpal píše:když vidím ty tupce na střední kam nyní, naneštěstí, chodím, tak se mi chce brečet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků