Windows Vista home basic - Dotaz

Diskuze výhradně o operačním systému Windows Vista

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kycltov 28. 11. 2009 17:23

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, mám PC HAL3000 8202 a na něm Windows Vista Home Basic. Hrál jsem hru Simcity4 deluxe edition a už 2x mi spadla, čím to je? Poprvé mi prostě spadla na plochu a v Hlášení a řešení problémů se objevil problém s názvem: zastavení činnosti. Dnes jsem hrál zase a to mi zase spadla na plochu, ale nic se nikde ve Hlášení nezobrazilo, prostě tam spadla a dál nic.
Není to třeba tím, že když se pokusím změnit jméno uživatele (jmenuju se na počítači CC) a když to v ovládacích panelech změním dejme tomu na Pepa, tak se všude objeví Pepa (ve startu, v uvítací obrazovce) ale v c://users/ je pořád jméno CC a ne ten Pepa, tak se ptám - tam se to nemění?

Zajímá mě zkrátka, jestli s tím PC něco nemám. Moc jim nerozumím a tak mám strach, abych někde něco nepokazil .Díky moc za odpovědi :-)
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ukomir 28. 11. 2009 17:40

Skús povypínať ostatné bežiace programy(čo sú dole v lište,antivir,skype a pod.)Ale najskôr to budú ovládače na grafickú kartu.Skús najnovšie..
Ukomir
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kycltov 28. 11. 2009 17:44

No je to možná taky tím, že to simcity je celkem stará hra a není tam zaručená ta podpora pro Visty... Nejnovější je tam právě XP. To PC mám měsíc starý a zatím šlapalo celkem dobře, tak snad je to v pohodě. Simcity jsem dal pryč, stejně už jsem ho moc nehrál. Poprvé to prostě ukázalo, že program simcity přestal pracovat a nyní už se to samo zavřelo a hodilo mě to na plochu.

Když mi to spadlo tehdy, tak jsem si o tom nasel v centru problemu podrobnosti a je tam:

Soubory, které popisují problém
Version.txt
AppCompat.txt
memory.hdmp
minidump.mdmp




edit: tak jsem si to dohledal na foru a ti users to tak skutečně dělají - že staré jméno nechají :-)
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků