od radex 25. 1. 2010 11:17
Zdravím Vás , veľmi pekne napísane .
Ja mám objednanú optiku magio a internet od 12.12.2009 a dodnes to nie je funkčné .
Byt je novostavba , v byte je vyvedený rozvod do zásuvky RJ45 , tak že rozvodná skriňa je
kde je optika je na prízemí v rozvodni . Tak že kde je problém ? Nuž T-com má taký neporiadok
vo všetkom že sa im údajne pobili dve objednávky na číslo jedného bytu , tak že po 30 dňoch ich nečinnosti som volal na callcentrum kde mi povedali že inštalácia prepadla a že je nutné zadať objednávku na novo. To nemyslia Vážne že mám čakať daľších 30 dní na vybavenie? Pracovník mi prisľúbil že túto objednávku vybavia k mojej spokojnosti cez nadriadených behom 24 hodín .
Nuž zabudnite , čakám ďalší týždeň , objednávka stojí v logistike ...nuž paráda ...to je bordel .
Máme tu 2 týždeň , ja stále nemám router ani mágio box, operátor nemôže ...píšu 2 urgenciu na logistiku , do systému pribúda reklamácia kde si budem uplatňovať spôsobenú škodu nakoľko nemám ani internet ani televíziu , zakupujem izbovu DVB-T anténu . Na pobočke v BB vedúca telefonuje a snaží sa urobiť niečo pre to aby zákazník - úbožiak konečne dostal čo si objednal .
Nuž je 24 od poslednej opravenej objednávky a ja stále nemám ani zmluvu ani hw hlavne že
si T-Com všetky telefonáty zaznamenáva kôli zlepšeniu služieb zákazníkom . Som nadčený ,
som technik ľudom zapájam net od ISDN,DSL,Optiku a sám neviem zriadiť jednu *****ú službu k svojim rodičom . Neviete niekto čislo na riaditeľa T-Com, že by som sa mu poďakoval .