Moderátor: Moderátoři Živě.cz
boban328 píše:tak díky všetkým prispievateľom za predmetné poznámky..... aj keď trošku mi začala vŕtať v hlave možnosť kúpy tej NVIDIE, nakoľko všetky moje doterajšie karty v historii boli nvidie..... ale články ktoré som počítal mi jednoznačne výkonovo ukazujú na ati, aj ked tú kartu budem kupovať s rozpakmi.... ako som povedal, monitor meniť nebudem a nevedel som, že je až taký rozdiel medzi mojou existujúcou kartou a medzi novými atinami, naozaj je výkonový rozdiel až taký veľký, ako tu niekto spomenul "presedlanie z trabiho do bawora"??? ak je to tak..... pojdem do atiny.... je nejaký seriózny model aj v portfóliu nvidie?
boban328 píše:praveze ta poznamka nie je mimo....pretoze v pripade, ze na vacsi monitor prilis z blizka, tak musis pri pohlade na neho pohybovat ocnymi svalmi, monitor, aby ti neoslaboval oci, musi byt v dostatocnej vzdialenosti aby si ho vnimal ako celok a tzv. "nebludil" ocami po obrazovke, prave tato namaha znacne oslabuje oci a opotrebovava ocne svalstvo.... takze v koncenom dosledku sa ti nici a horsi zrak...... takze nema zmysel kupovat velky monitor, ak nemas na neho dostatocnu vzdialenost k pozeraniu....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků