Zdražení Computeru a příloha Connect!

Diskuze o časopisu Computer

Moderátoři: Moderátoři Živě.cz, Moderátoři Computer

Čtete přílohu časopisu Computer - Connect?
Ano 1 %  16%  [ 1 ]
Někdy 1 %  16%  [ 1 ]
Ne 4 %  66%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 6

Odeslat příspěvekod yuris62 18. 3. 2011 17:56

Někde na tomto fóru jsem četl, že příloha "Connect!" je do časopisu vkládána zdarma, ale tomu se dá věřit jen těžko, neboť tiskové náklady určitě nejsou nulové, zato čtenost možná ano. Když si to dá člověk dohromady, tak na podzim se začal vlepovat Connect! do Computeru a zanedlouho se razantně zvýšila cena časopisu. Nebylo by lepší zrušit Connect! a snížit cenu na přijatelnější úroveň?
yuris62
Junior

Odeslat příspěvekod krysarr 18. 3. 2011 23:47

Přesně tak. Pokud o časopis Connect! nikdo nestojí (a asi ne, jinak by ho nemuseli vkládat do jiného časopisu), ať prostě nevychází :-\

Není pravda, že by se zvedla cena časopisu (stále stojí 89Kč, stejně jako před 2 lety), ale co podražilo, je předplatné. Před třemi lety mě stálo 900Kč, před svěma lety 1000Kč a nyní mi poslali "úžasnou" slevu na 1424Kč, když jako student mám cenu standardně 1477Kč. Přitom, jak jsem již uvedl, cena časopisu jako takového se neměnila. Že by MF nasadila nový kurs odrazování věrných čtenářů??
Nejmenuji se. Jsem nikdo. Jsem hůř než nikdo. Jsem krysař.
krysarr
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pavel Nygrýn 19. 3. 2011 20:57

Connect je skutečně zdarma, náklady na něj pokrývá inzerce v něm umístěná - jeho odebrání by tak ve skutečnosti mohlo cenu Computeru výhledově zvýšit.
Computer skutečně nezdražil, stojí stále stejně. Co se změnilo je předplatné - Mladá Fronta má u všech svých časopisů přibližně stejné slevy pro předplatitele a tak se podle nich změnila i cena u Computeru. A jsou (bohužel) mnohem menší, než tomu bývalo u dřívějšího vydavatele.
Pavel Nygrýn
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod yuris62 19. 3. 2011 21:11

yuris62 píše:... zanedlouho se razantně zvýšila cena časopisu...

Jako předplatitel jsem měl na mysli zvýšení ceny předplatného. Omlouvám se za nepřesnost.
yuris62
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků