Proč jsou všechny změny tohoto Fóra pouze k horšímu?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 22. 12. 2011 09:56

tak fajn - nefunguje přihlašeni přes live writter :-) Mimo dalšich tisice věci,a to přesně od okamžiku kdy jste se rozhodli přihlašovaní komplikovat po cca několika měsični masaži inzerci na MOJEID ktera asi moc nezabrala.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 22. 12. 2011 10:11

Přihlášení do fóra přes Live Writer? To nepodporujeme.

Můžete vypsat třeba jen deset nejdůležitějších věcí z toho tisíce, abychom je mohli opravit?
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oooooooooo 22. 12. 2011 10:25

Můžu, klidně - napřiklad aby to fungoval jak má s latpass - tim myslim tak jako dřiv,abych mohl odesilat přes live writter přispěvek tak jako dřiv,abych mohl tak jako dřiv se přihlasit se smartem na první nikoliv desatý pokus - vzhledem k tomu že požadované je prakticky se systemem který jste nasadili nemožné - a pro vas není primarní pochopitelně aby to bylo pohodlne pro uživatele nema cenu dalši věci zminovat.On je celkem problem v tom že deset tisic lidí,x způsobů jak maji věci řešeny.jakmile nestandartně pár připadů tady ve foru mate tak jste jim celkem zavařili,zatim jsem to pořešil tim že poznamkovník ve formě blogu sice udržuji ale paralerně ho přesunuji protože se stal nepoužitelným.takže já osobně prostě chápu proč to dělate - jenom mně může nadzvednout když někdo tvrdí že to je pro pohodlí uživatelů.To těžko...
Kód: Vybrat vše
Přihlášení do fóra přes Live Writer? To nepodporujeme.

nejde o přihlašeni do fora pochopitelně ani o přispěvek do fora přes live writter,jsem rad že je celkem jasno poněvadž ani nejvyšší netuši jake jsou další možnosti,jde o to že se prostě k některým činnostem přihlašuje te na živě a to co dřiv nevadilo - last pass,live writter atd - šlo z něj odeslat kliknutim publikovat,ted samozřejmě nejde,no aspon podle odpovědi je jasný že sami netušite...
Naposledy upravil oooooooooo dne 22. 12. 2011 14:19, celkově upraveno 1
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pytlík 22. 12. 2011 10:59

Mohl by mně někdo objasnit, proč přihlášení na www.zive.cz nefunguje pro vyjádření názoru na články uvedené na této stránce a je nutno pro toto vyjádření se znovu přihlásit?
Myslím, že "systém" přihlašování (lze-li to systémem nazvat, mně to připadá spíše jako lepenice) vymýšlel opravdový znalec (ale nejspíš vína...). Některé věci jsou skutečný unikát. Když jsem na www.zive.cz, chci se přihlásit na wwww.zive.cz a možnost přihlásit se na jedné stránce i na Facebook skutečně (alespoň) doopravdy neocením.
Pytlík
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oooooooooo 22. 12. 2011 12:23

Nejde o to abys něco oceněnil - přečti si podminky.Jde o byznys - vytaženi tvojich osobnich ůdajů a jejich marketingove zpracování,normalní věc pro dané nakladatelství pod nějž spadají.Škoda že každej komu tyto praktiky vadí nema připravený data ktere pro nasledne zpracování mají hodnotu nikoliv nulovou ale zápornou.Tim by takove šilenosti ala tio co provedli na živě uplně ztratily smysl.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod karlos00x 18. 1. 2012 22:48

Změňte proboha ten link z http://www.zive.cz na forum jak byl drive. Dekuji.

(proste kouknu jestli nahodou je neco zajimavyho na zive a pak klikam odkaz Forum, ale nove misto aby me to hodilo sem tak me to vyplivne na nejakym nesmyslu kde se resi auta, mobily a podobny nesmysly.)

-- 18. 1. 2012 23:47 --

a taky mi to ted zacalo zapominat prihlaseni, na to se muzu z vysoka vykalet.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod alfah4ns 19. 1. 2012 00:26

já pořád nechápu jednu věc...

Proč je tedy přihlašování řešeno přes nějakou externí stránku, když se v praxi musím ke každé službě přihlásit zvlášť?
Idea jednotné přihlašovací stránky je sice hezká, ale takto mi to nějak připadá prostě... Proč tedy na jedné straně jednotnost, když funkčně jsou to i tak samostatné celky...
.
alfah4ns
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KineCZek 19. 1. 2012 09:39

Hans: Realita je takovato: Aby to bylo pohodlnejsi pro programatora. Na pohodli pro uzivatele se dlouhodobe a z vysoka. Mne osobne to ale nevadi, protoze jine "sluzby", nez forum, jiz nevyuzivam.

(Tento prispevek vyjadruje pouze osobni nazor a postoj jeho autora.)
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oooooooooo 19. 1. 2012 13:27

Ja s tim mam taky problemy ale už jsem rezignoval.Naštěsti jsem přišel na způsob jak se dostanu přihlašenej na forum a nemusim zadavat vubec nic a tu jednotnou přihlašovaci stranku konečně nikdy nevidím a jsem přimo na foru přihlašenej.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod miho 22. 1. 2012 09:32

KineCZek píše:Hans: Realita je takovato: Aby to bylo pohodlnejsi pro programatora.


No nevim covece, realizovat vsechna ta presmerovani a prenosy prihlaseni, cookies, sessions, autologiny, bezpecnost celeho reseni a Buhvicojeste je pro programatora zakonite slozitejsi nez kdyby mel kazdy web prihlaseni zvlast. Jeste snazsi by bylo, kdyby mel kazdy web i svoji registraci. A uplne nejsnazsi, kdyby melo samostatne prihlaseni a registraci i kazde z 12 for, to by se jen nahodilo phpbb a bylo by :-)

Ve slozitosti to tedy neni. Ale muzes hadat dal jakou vyhodu ma realizace prihlaseni pres MojeID, OpenID, Facebook, reseni registrace, zapomenutych hesel atd. na jednom jedinem miste misto toho aby se to vse resilo zvlast na kazdem z ~30 webu naprogramovanych v ruznych jazycich, na ruznych platformach s ruznymi databazovymi servery, ...
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pytlík 22. 1. 2012 10:51

No, hlavně že uživatel je z toho nadšením bez sebe.
Pytlík
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod skype 22. 1. 2012 10:56

Vždycky jsem štěstím bez sebe když mě mobilní verze fóra vyplivne na přihlašovací stránku. Ideálně na GPRS.
skype

Odeslat příspěvekod miho 22. 1. 2012 14:19

Je nadsen opravnene :-) Da jednou trvale prihlaseni a pak nemusi prihlaseni na danem webu vubec resit (funguje to i v mobilni verzi pokud nema dany mobilni prohlizec potize se zapamatovanim cookies), vlastne o zadne externi strance ani nemusi vedet. A ze jedna registrace je platna vsude by teoreticky take mohl ocenit. Ze se da prihlasit pres MojeID a Facebook take. Kez by to tak fungovalo vsude :-)
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pytlík 22. 1. 2012 17:33

Tohle Vaše prohlášení je jak na XVI. sjezdu ÚV KSČ. Váš záměr jsme poznali, realizace je poslabší (neboli nic není pravda). Např. včera jsem se nemohl přihlásit k reakci na článek na zive.cz, tzn. ani na jedné a té samé stránce to nefungovalo . A abych pravdu řekl, i když jsem se snažil, tak jsem nepřišel na to, že bych teď, když jsem přihlášen na Fóru, byl zároveň přihlášen i jinde (např. na zive.cz). Tak, prosím Vás, příště buď tu o Červené Karkulce, nebo zkuste sem tam pravdu.
Pytlík
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod miho 22. 1. 2012 18:12

Nikde jsem netvrdil, ze pri prihlaseni na foru budete zaroven prihlasen i k diskuzi pod clanky.

Psal jsem, ze na obou mistech plati stejne prihlasovaci jmeno a heslo (na te centralni strance to prochazi zcela identickym kodem) takze jediny rozdil muze byt v tom, pokud je na jednom nebo druhem miste pridelen ban.
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků