Tak, já jsem měl Win 7 Ult. a vyšly 8, tak jsem přemýšlel a pak jsem se rozhodl udělam Update, ale...
poprvé jsem udělal update ale při startu jsem najed do jakéhosi boot menu kde byla možnost rollback -> přechod zpátky na 7, a já to zvolil (a ani jsem nevěděl proč), a potom jsem to zkusil znova, ale to už se nezobrazilo bootmenu a nabíhaly Win 8 a já je nějakou dobu používal (a používal bych dál kdyby mě nezlobyly tyto věci: 1. nešel skype, 2. některé programy pro 7 nefungovaly, ... např ještě nevyhovující prostředí (Defaultní Metro i na Desktopu)), a tak jsem se pokusil udělat znova rollback, a nějak jsem se nemohl dostat do jakéhosi Bootmenu s možností Rollbacku a tak jsem to udělal pomocí Live DVD Linuxu sám... a jaksi se to nepovedlo (Win při updatu udělaly to že složky WIndows, Program Files, Program Files (x86), Users přesunuly do složky Windows.old a nahradily je svýmy osmičkovými) a tak já jsem udělal to že jsem tyto složky nahradil zpátky ale co se nestalo: windows chtěla bootovat znova jako kdyby tam byly ještě 8 (přitom obsah disku byl 7) a tak nezbylo udělat na další disk novou čistou instalaci a z te instalace překopírovat Bootloader do staré instalace, teď naštěstí používám zpátky Maca kde takovéto věci nemusím řešit